błotnik MARZOCCHI! Gdzie kupić???
błotnik MARZOCCHI! Gdzie kupić???
Witam chce kupić błotni Marzocchi ten http://www.allegro.pl/show_item.php?item=71853660
zamowilem go w bike center i okazalo sie ze juz nie maja i nie bedą mieć w tym roku:( a po wodzie sie chujowo jezdzi:/ Gdzie go moge kupić za te 130 zł???????/
Z gory dzieki za odp pozdr
zamowilem go w bike center i okazalo sie ze juz nie maja i nie bedą mieć w tym roku:( a po wodzie sie chujowo jezdzi:/ Gdzie go moge kupić za te 130 zł???????/
Z gory dzieki za odp pozdr
MadCowno nie zalicytowałem bo kupiłem u nich w sklepie bo nie chcialem przez allegro:/ Historia zamówienia
23/11/2005 Zamówienie przyjęte Mógł bym poprosić o jakieś naklejki bardzo bym prosił:] pozdrawiam
24/11/2005 Zamówienie przyjęte Witam
Niestety-błotniki MARZOCCHI sa juz wyprzedane.
Pozdrawiam
24/11/2005 Zamknięte
Nom i pozniej pytalem czy na tej aukcji alegro to jak jest oni napisali ze tez nie ma??
No to co wiecie gdzie mozna to kupić bo wiem ze www.gregorio.pl są ale po 170 chyba:/
23/11/2005 Zamówienie przyjęte Mógł bym poprosić o jakieś naklejki bardzo bym prosił:] pozdrawiam
24/11/2005 Zamówienie przyjęte Witam
Niestety-błotniki MARZOCCHI sa juz wyprzedane.
Pozdrawiam
24/11/2005 Zamknięte
Nom i pozniej pytalem czy na tej aukcji alegro to jak jest oni napisali ze tez nie ma??
No to co wiecie gdzie mozna to kupić bo wiem ze www.gregorio.pl są ale po 170 chyba:/
nicolai nom własnie nie moge mieć innego bo nie mam miejsca w rurze sterowj bo mam ten sciskacz http://www.mkbike.com.pl/sklep/product_ ... ts_id=2271
nom a marzocchi jest na 2 śróby
nom a marzocchi jest na 2 śróby
-
- Kontakt:
Gowniany ten blotnik, ani toto nie wyglada ani nie dziala.
Jak chcesz tanio to lepsza juz podrobka THE dual sport za 30zl.
A jak masz kase to kup THE PRO DH , za 150zl, wielki , duza powierzchnia i to naprawde chroni przed blotem, zamiast wygladac.
Nie raz na nim glebilem i pekl dopiero po konkretnym dzwonie , i to leciutko ;d
Jak chcesz tanio to lepsza juz podrobka THE dual sport za 30zl.
A jak masz kase to kup THE PRO DH , za 150zl, wielki , duza powierzchnia i to naprawde chroni przed blotem, zamiast wygladac.
Nie raz na nim glebilem i pekl dopiero po konkretnym dzwonie , i to leciutko ;d
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com