Przywróćmy SMSy za 1 gr w POP (Orange) !
Przywróćmy SMSy za 1 gr w POP (Orange) !
Uwaga! Sieć Orange beszczelnie zabrała nam nasze SMSy za grosza !!! Nie dajmy się!!! Podpisz (imieniem i nazwiskiem) petycję pod adresem:
www.smszagrosza.prv.pl
lub
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=1071
i wspomóż nas w walce z Orange!!! SMSy za 1 gr będą nasze !!!
Petycje, trzeba podpisać imieniem i naziwskiem, tak, aby petycja była prawomocna.
PAMIĘTAJCIE O POTWIERDZENIU PODPISU POD PETYCJĄ NA MAILU !!!
Uwaga: Na niektóre skrzynki pocztowe wiadomość może przyjść jako spam, ale otwórzcię ją, i tam będzie link który prowadzi do strony z potwierdzeniem.
Liczymy na Waszą pomoc.
Z góry dziękujemy.
www.smszagrosza.prv.pl
lub
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=1071
i wspomóż nas w walce z Orange!!! SMSy za 1 gr będą nasze !!!
Petycje, trzeba podpisać imieniem i naziwskiem, tak, aby petycja była prawomocna.
PAMIĘTAJCIE O POTWIERDZENIU PODPISU POD PETYCJĄ NA MAILU !!!
Uwaga: Na niektóre skrzynki pocztowe wiadomość może przyjść jako spam, ale otwórzcię ją, i tam będzie link który prowadzi do strony z potwierdzeniem.
Liczymy na Waszą pomoc.
Z góry dziękujemy.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja pierdole ale jestes debilem ... hahahahaha chyba bili cie lopata po glowie w dziecinstwie :/ takimi glupimi petycjami mozesz gowno zdzialac jak sie skupisz za bardzo :/ jestes ****** :/ blagam niech ktos usunie ten topic :/
ps. ta petycja jest na rowni z ta ze jak milion osob wejdzie na jakas strone to przedluza wakacje o miesiac :// tylko dla takich ******* jak ty :/
ps. ta petycja jest na rowni z ta ze jak milion osob wejdzie na jakas strone to przedluza wakacje o miesiac :// tylko dla takich ******* jak ty :/
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
Najlepszy jest ORANGE :)
ALe co z niektórych za debile to nie rozumiem.
Hayah sie obnosiła z tym ze dają +10% ... w POPie to juz było od lat, kompletnie nie rozumiem tej debilnej kampanii "Johny 11 palców" Dla mnie to robienie szumu wokół małej kupy.
Orange dał teraz +30% do każdego doładowania. I chyba dla tego zabrał SMSy za 1 gr. Masz je teraz po 6 groszy. ALe jak doładujesz karta za 50 zł to masz 65 zł na koncie a nie 55zł .. 10 zł to praktycznie 2 pakiety po 100 smsów. Coś za coś.
Pozatym taka petycja to debilizm :) oni sa prywatna firmą i se mogą tą petycją co najwyzej dupsko podetrzec :)
ALe co z niektórych za debile to nie rozumiem.
Hayah sie obnosiła z tym ze dają +10% ... w POPie to juz było od lat, kompletnie nie rozumiem tej debilnej kampanii "Johny 11 palców" Dla mnie to robienie szumu wokół małej kupy.
Orange dał teraz +30% do każdego doładowania. I chyba dla tego zabrał SMSy za 1 gr. Masz je teraz po 6 groszy. ALe jak doładujesz karta za 50 zł to masz 65 zł na koncie a nie 55zł .. 10 zł to praktycznie 2 pakiety po 100 smsów. Coś za coś.
Pozatym taka petycja to debilizm :) oni sa prywatna firmą i se mogą tą petycją co najwyzej dupsko podetrzec :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
"Teraz sms będzie symbolem
bogactwa."
O BOZEEEEEEE! HAHAHAHH ŻAL!!!
Stac was na komorki po 500zl a na smsa ktory kosztuje 6 groszy juz nie?
"Ceny mamy w ogóle nie
adekwatne do naszych zarobków..."
O tak 6 groszy za smsa to definitywnie za duzo, bo dziennie trzeba wysylac 100sms! Bez tego umrzemy!!!!!! Stary mnie nie stac na mercedesa ale jakos nie placze bo nie jest mi on potrzebny do zycia, umrzesz bez smsow? Jak tak to masz kurwa problem :D
bogactwa."
O BOZEEEEEEE! HAHAHAHH ŻAL!!!
Stac was na komorki po 500zl a na smsa ktory kosztuje 6 groszy juz nie?
"Ceny mamy w ogóle nie
adekwatne do naszych zarobków..."
O tak 6 groszy za smsa to definitywnie za duzo, bo dziennie trzeba wysylac 100sms! Bez tego umrzemy!!!!!! Stary mnie nie stac na mercedesa ale jakos nie placze bo nie jest mi on potrzebny do zycia, umrzesz bez smsow? Jak tak to masz kurwa problem :D
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: