KONA .....nada czy nie ??

gutek281
Kontakt:

KONA .....nada czy nie ??

Post autor: gutek281 »

witam juz niedługo raczej bede zmieniał ramke....i szukam czegos do dirtu, streetu zeby dobrze sie rwało, łatwo robiło 180 itd....
na allegro znalazłem ta kone....nada sie ??

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74262501

jak sie jedzi na konie ??
maNS1
Kontakt:

Post autor: maNS1 »

jesli za 399zł i jest w dobrym stanie tj. zadnych wgniotow pekniec to mozna wziac aczkolwiek ja bym wybrał do mojego stylu jazdy destroyera jakiegos lub prodigy... ale kona bedzie chyba ok.. co do tego czy sie nada czy nie to chyba ciezko bedzie bo ma długie tylne widły... ale nie jestem pewien.. pozdro
Gość

Post autor: Gość »

sam mam kone wiec sie moze wypowiem ;]
jesli za 399 zl no to cene masz swietna i jesli ramka jest w dobrym stanie to bedziesz zadowolony z niej; co do geometrii minimalnie trudniej jest ja wyrwac do manuala niz inne ramki z krotkimi trojkatami ale do dirtu f4 i ew fr ramka nadaje sie swietnie dobrze sie skacze jest zwrotna...
co do wytrzymalosci to ze kony sa z puszek robione to jest hooja nieprawda! sam sie przekonalem nie raz
jesli Ci sie podoba to bierz bedziesz zadowolony
freeride123
Kontakt:

Post autor: freeride123 »

sam jezadze dokladnie na takim samym modelu z 2004 rozmiar 15
polecam fajnie sie jezdzi tylko peka przy główce ( pokazuja sie ryski) ale niema co sie dziwic mocno ja katuje w fr ale ogulnie polecam fajnei sie skacze itp dobra geometria patrz na http://www.dh-zone.com/sprzetownia/rece ... pr&SID=765 mi sie hak ani razu nie wygiol pewnie ta osoba co opisywał nieumiejetnie skacze ( moze na złym biegu)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=132498620
sprzedam stratos s8
gal anonim
Kontakt:

Post autor: gal anonim »

freeride123 mozesz zapodac zdjecie peknietej kony? Jeszcze nie widzialem. Sam mam kone i ciekaw jestem kiedy peknie :D Mam nadzieje, ze nigdy...
gutek281 co do twojego pytania, to wez kone. Nie prawda jest, ze trudno ja wyrwac do manuala, a 180 robi sie swietnie. Do dirtu jest bardzo dobra.
Paweł93
Kontakt:

Post autor: Paweł93 »

hmm ja jezdze na scrapie 2005 i wydaje mi sie ze to ta sama ramka. naprawde jest super, bardzo zwrotna tylko ze trudno ja do manuala wyrwwac ale jak juz sie dobrze nauczysz t onawet skladaka wyrwiesz na manuala. a cena 399 zl to naprawde suuuuper okazja. bierz i nie pytaj
Dobry podpis nie jest zły!
klauspolo
Kontakt:

Post autor: klauspolo »

Witam. Ja mam Kone stuffa z 2005r. Jezdze coprawda na niej 4 miesiace ,ale ramka jak narazie jest naprawde dobra. Ma intuicyjna geometrie i jest bardzo stabilna. Chce ja teraz wymienic na fulla, jesli jestes zainteresowany to pisz na gg 2684761.
ODPOWIEDZ