nooo w nadchodzacym tygodniu jest juz 1 i chyba powinni otworzyc kolejke na skrzyczne...
a to prawda ze zima nie wpuszczaja rowerzystow zeby nie pozabijali narciarzy? jak to bylo w tamtym roku np bo niewiem nie bylem na skrzycznym jeszcze zima...
takie plotki slyszalem ile w nich prawdy?
żadnych plotek nie słyszałem ale to chyba normalne że niebardzo wpuszczą miłośników dh na śnieg między ludzi. jak będzemały ruch narciazy to może się załapiesz ale jak bedze wkurwy ludzi to nie masz szans.
NIE NIE NIE na skrzyczne normalnie da się w zimie wyjechać na rowerku wyciongiem krzesełkowym bez problemu tylko jet jeden mały problem bo teraz wyciągi (dwa bo tyle jest) krzesełkow nie chodzą poniewaz trwa modernizacja do 6 GRUDNIA :(
wpuścić to cie raczej wpuszczą tyle że możesz miec problem z policją . Jeżeli trafisz na dzień że akurat będą jezdzili to mogą cibie złapać ( jeszcze zależy od policjanta , bo niektórzy nie potrafią jezdzić a niektórzy to jeżdżą i to całkiem nie źle ) ale jeżeli nawet im zwiejesz to możesz sie spodziwać że na doole przywita cie albo policja albo gopr ...
no policja policja ale to co nie moge sobie popierdalac po skrzycznym? no zrozumiem nartostrada ale np szlakami czy przez las to juz chyba co innego.. ? tam juz mnie sie czepiac nie beda...
CO WY możecie jeździc gdzie chcecie przecież w lecie na nartach można hehehehe ja nie widziałenm zkazy na rower w zimie NIE ISTNIEJ TAKIE COŚ JAK ZAKAZ ROWERU NA stoku zrozumcie