Basen treningowy
Basen treningowy
co sadzicie o postawieniu basenu z gabkami w krk,
np na koncu dualu(sikornika) bo tam jest troche miejsca wolnego...
mozna by sie do duncona udac zeby sfinansowali lub dofinansowali, zrobic basen napelnic gabkami kilka hop i tylko sie bawic?
np na koncu dualu(sikornika) bo tam jest troche miejsca wolnego...
mozna by sie do duncona udac zeby sfinansowali lub dofinansowali, zrobic basen napelnic gabkami kilka hop i tylko sie bawic?
no to moze by sie z miastem dogadac zeby na wiosne postawic takie cos na bloniach, zrobic najazd, no i na noc moze jakas ochronka:D Duncon mogl by basen poobklejac swoimi naklejkami tak w ramach rekalmy, i mozna by jakies male zawody/pokaz zrobic...
http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=skan3
MadCowXxsin Hala dobry pomysł, tylko jak już ktoś napisał w innym toppicu "rusz gówno to sie muchy zlecą" trzeba by takie coś kupić na własność a jak kupisz to potem sprawa odpowiedzialności i takie pierdoły, wkońcu wypadki chodzą po ludziach :P i nawet w gąbki można sobie coś zrobić <lol>
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=605497 letni lans :D
Można by zrobić tak.... jeżeli ma ktoś jakąś działkę o odpowiedniej powierzchni, zrzucić się w klika osób na gąbki..(kika-kilkanaście)... sklepać z desek konstrukcję usypać wybicie.. obok kilka dirtów...
Te osoby, które sie składały nie musiały by nic płacić, natomiast reszta osób za wstęp płaciła by jakąś kwotę... np 3zł... gąbki kosztowały by z 600zł (może mniej...) i zakłądając że dziennie przyjedzie 10 osób :PP Szybko by się to zwróciło.... Później można by obniżyć cenę za wstęp np za 1zł..
Te osoby, które sie składały nie musiały by nic płacić, natomiast reszta osób za wstęp płaciła by jakąś kwotę... np 3zł... gąbki kosztowały by z 600zł (może mniej...) i zakłądając że dziennie przyjedzie 10 osób :PP Szybko by się to zwróciło.... Później można by obniżyć cenę za wstęp np za 1zł..
-
- Kontakt:
słuchajcie. sorki wielkie za offtopa, ale mam pytanko. mam na placu zjazd i hope z drewna, no i myślałem nad basenem z gąbkami, tylko że nie mam skąd wziąć gąbek, a już na pewno ich nie kupie. był też pomysł ze śniegiem, ale po 1 szybko sie ubija,a po 2 to go za bardzo nie ma :/
więc moje pytanie jest czy dałoby rade skakać do dużej ilości platikowych butelek (oczywiście pozakręcanych i pustych), czy ktoś juz robił takie eksperymenty i czy to jest dobre?
więc moje pytanie jest czy dałoby rade skakać do dużej ilości platikowych butelek (oczywiście pozakręcanych i pustych), czy ktoś juz robił takie eksperymenty i czy to jest dobre?
Ja mam mylśe dobry pomysł.
Z pewnych źródeł wiem że na wiosne - na cały sezon - ma powstać skate park pod M1:)
Lokalizacja myśle że w miare dla każdego dobra,miejsce fajne,ochrona jest,rozpedzić sie da - wiekszych pargingów to juz nie mogli zrobić.
Jedyne to, przy powstawaniu parku dogadać się z twórcami o pozwolenie wybudowania także BASENU :]
Napewno się zgodzą ponieważ nie tylko przyjezdzają tam skejci lecz takze bmx'owcy ;)
Na dodatek gdyby sie DC zgodziło o sponsorowanie i gdybysmy MY złozyli sie po pare groszy na takie cuś..to napewno by sie udało.
Co myślicie ?
Z pewnych źródeł wiem że na wiosne - na cały sezon - ma powstać skate park pod M1:)
Lokalizacja myśle że w miare dla każdego dobra,miejsce fajne,ochrona jest,rozpedzić sie da - wiekszych pargingów to juz nie mogli zrobić.
Jedyne to, przy powstawaniu parku dogadać się z twórcami o pozwolenie wybudowania także BASENU :]
Napewno się zgodzą ponieważ nie tylko przyjezdzają tam skejci lecz takze bmx'owcy ;)
Na dodatek gdyby sie DC zgodziło o sponsorowanie i gdybysmy MY złozyli sie po pare groszy na takie cuś..to napewno by sie udało.
Co myślicie ?
http://chudy.pinkbike.com/
nie jest to dobre ;)
Mozesz sie pociąc taką butelką przy WIELKIM PIZDU !!
oglądałem ostatnio program na TVP1, kolesie wzieli gabki ZA FRIKO z fabryki gąbek.Nie były to gabki sprzedawane oczywiscie, były to okrawki - resztki gąbek z tych co sprzedają.
Nawet sobie nie wyobrazasz ile tego mozna wziąść :]
Pozdro
Mozesz sie pociąc taką butelką przy WIELKIM PIZDU !!
oglądałem ostatnio program na TVP1, kolesie wzieli gabki ZA FRIKO z fabryki gąbek.Nie były to gabki sprzedawane oczywiscie, były to okrawki - resztki gąbek z tych co sprzedają.
Nawet sobie nie wyobrazasz ile tego mozna wziąść :]
Pozdro
http://chudy.pinkbike.com/