Interesuje mnie ta wlasnie ramka ale jest ona przystosowana do duzych amorow ok 150mm, niestety ja mam dj3 2005 100mm. Czy z kolem tyl 24" geo bedzie przyzwoita? Moze ktos z was ma taka konfiguracje? jak wrazenia z jazdy? z gory thx
Kumpel ma ją z Pike-iem na kołach 26" i na obniżonym na 95mm amorze mówi że jst kąt tak *******, jakby się zaraz miało przeleciec przez kiere. Mówi że spokojnie wstawiłby tam nawet 170mm
no ja tez teraz biore DM ds i narazie bedzie w nim dj 130mm a na wiosne zakladam boxxera i wydaje mis ie ze ramka bedzie spoko wiec im wiekszy amorek tym lepiej ;]
odnosnie powiekszenia skoku to juz wiem ze chodzi o jakies podkladki:D(chyba) tylko tak: ktore podkladki? (pewnie jakies przy tlumikach?)i co trzeba z nimi zrobic?:)
po 1. priomo:P mó kumpel jeździ na takiej i jest poprostu wypasiona:] i jeździ z amorkiem 130 i kołem 24" skacze bardzo przyzwoicie;)
po 2. secundo to załątwiłem mu tą ramkę po niższe jcenie tak jak mogę i Tobie;)
pisz kuski@o2.pl lub gg:1116631
POLECAM!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=599984 CAŁY ROWER NA CZĘŚCIgg:1116631
TFT da sie powiekszyc, nie dygaj. da sie nawet do 150 jakbys chcial. trzeba tylko podkladki od dolu dac. teoretycznie powinny byc tylko lagi wyzej podniesione, a skok bez zmian , ale w dj'ach to dziala i faktycznie da sie powiekszac skok.
co do temetu. sam ta rame bede chyba bral ale gdzies po nowym roku bo narazie kaski nie mam.
hmm no rame juz mam tak czy tak:)) (oliwkowe najszybsze;)) a co do dj to juz teraz nie wiem bo w sklepie mowili ze do roku 2004 -spoko ale dj 2005 NAPEWNO sie nie da powiekszyc skoku:| chyba bede musial sam sprawdzic:) a jakby Ci sie chcialo to czy moglbys dokladnie wyjasnic jak to z tymi podkladkami co gdzie jak i wogole:) wiem mniej wiecej ale info nigdy za wiele:)