Ukaż motyw natury i jej funkcje w wybranych dziełach romantycznych. Porównaj obrazy i przedstaw refleksje.
<::::>
Czy ktos jest w posiadaniu takiego tematu na maturke ustną??
prosiłbym o kontakt david3331@wp.pl lub gg:3143748
!!!Temat maturalny!!!
!!!Temat maturalny!!!
Moje "maleństwo" ... http://refiko.pinkbike.com/album/first-full/
ręka pewnie boli a mózg płacze :(
Kur*** człowieku toć ten temat da sie napisać i nauczyć w góra 3 dni.
Ja swój napisałem w jakieś 4 dni. Człowieku weź siedo roboty a nie szukasz gotowca ja pierd**** jak ja nie lubie takich ludzi. Owszem opieraj sie na sciaga.pl albo na czymś takim ale napsiz sam.
Co z tego ze zdałem dobrze polak i angol jak matme ujebałem. A ty co niemęcząc się zdasz maturę.To coś tu ku**** nie tak panowie!!
Ja napewno bym ci nie pomógł i nie pomogę
!!BRAĆ SIĘ LENIE DO ROBOTY A NIE CZEKAĆ NA GOTOWCE!!
ten temat to nawet przedszkolak by napisał :D
Kur*** człowieku toć ten temat da sie napisać i nauczyć w góra 3 dni.
Ja swój napisałem w jakieś 4 dni. Człowieku weź siedo roboty a nie szukasz gotowca ja pierd**** jak ja nie lubie takich ludzi. Owszem opieraj sie na sciaga.pl albo na czymś takim ale napsiz sam.
Co z tego ze zdałem dobrze polak i angol jak matme ujebałem. A ty co niemęcząc się zdasz maturę.To coś tu ku**** nie tak panowie!!
Ja napewno bym ci nie pomógł i nie pomogę
!!BRAĆ SIĘ LENIE DO ROBOTY A NIE CZEKAĆ NA GOTOWCE!!
ten temat to nawet przedszkolak by napisał :D
GG 3891303 www.bike-team.kwidzyn.pl
kurwa.. to nie jest brak zdolnosci z j. polskiego, to jest wasze ****** niechciejstwo!........az tak trudno zinterpretowac kilka ballad a.mickiewicza ? tymbardziej ze sa krotkie i z lopatologiczna pointa??
lilie, rybka, switiezianka - wystarczy,
a z sonetow to pielgrzym, stepy akermanskie i ajudach, i jeszcze taki dziwny tytul.chyba 'na przeleczy czufut-kale' czy jakos tak.
lilie, rybka, switiezianka - wystarczy,
a z sonetow to pielgrzym, stepy akermanskie i ajudach, i jeszcze taki dziwny tytul.chyba 'na przeleczy czufut-kale' czy jakos tak.
ten koleś pode mną to ***** :D:D