skurcze/kurcze miesniowe

LinksFR
Kontakt:

skurcze/kurcze miesniowe

Post autor: LinksFR »

mam pytanie, co robicie, zeby jak najrzadziej kurzczy dostawac? mi sie zdarza czasem ze sie budze o 3 rano albo 4 bo mnie noga napieprza od kurczu :-/

niby tam na bB napisali zeby chlac duzo wody, ale pije ponad 2 litry dziennie a i tak teraz kiedy zaczalem znowu jezdzic lapia mnie coraz czesciej :-/

dzis mnie 4 razy zlapay.... a dotad zdazal mi sie taki skurcz raz na miesiac

POMOCY

thx z gory :)
http://bodzio.pinkbike.com/
SiD
Kontakt:

Post autor: SiD »

To zle przeczytales. Woda wyplukuje wazne pierwiastki z naszego ciala... kawa i herbata jeszcze szybciej... i trzeba je sobie uzupelnic. Najwazniejszy przeciwko kurczom jest Magnez - proponuje zebys zaopatrzyl sie wen. Tylko POSTEPUJ wdelug instrukcji danych tabletek (jak bedziesz bral wiecej jak podaja, wcale sobie szybciej nie pomozesz, a zaszkodzisz) po drugie ta kuracja musi trwac min. miesiac bez przerwy (magnez jest slabo przyswajalny!) wiec musisz brac tabletki regularnie.

Moze warto roboc rzgrzewke przed jazda na biku?

Pozdrawiam
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Nio jak sie raczek przy sobie nie trzyma to potem sa skurcze... ja tam je lubie ;d

A tak serio to faktycznie rozgrzewka czasem pomaga, ale nie zawsze...

Ja np mam czasem tak (normalne) ze sobie ide z kims, nagle mnie cos wezme gdzies banego (organizm juz si wylaczyl od agresiva ze tak powiem) i jak mocno szarpne to albo skurcz wpizdu albo sobie nawer naderwe miesien

Lipa na maxa ;/
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
wasyl
Kontakt:

Post autor: wasyl »

naturalne cacao jest najlepsze bo zawiera duzo magnezu ale jeszcze czekolada daje rade ;]i nie pij kawy ;]
http://dirtjump71.magma-net.pl/
Koshal
Kontakt:

Post autor: Koshal »

masz za mało kutasu!
andrewk
Kontakt:

Post autor: andrewk »

magnez i potas musisz uzupelniac(szczegolnie po dlugiej jezdzie na biku), kup sobie jakis zestaw witamin vigor czy cos takiego albo poprostu wiecej warzyw i owocow jedz kakao itp. wejdz sobie na jakies www o zdrowym odzywianiu i tam bedziesz mial co ile ma jakich witamin i mikroelementow.
odrzuc strach... spelnij marzenia...
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

mnie czasem na rowerku lapia. mam oczywiscie nisko siodelo i po dluzszym pedalowaniu lapie i tyle, na to tewz uwazaj
andrewk
Kontakt:

Post autor: andrewk »

ja tez mam nisko siodlo(i to bardzo) ale jadac jeszcze nigdy mnie nie zlapaly. dobrym sposobem na tez skurcze jest melisa(albo taki wyciag na spirycie :) mozna w aptece dostac) albo w formie herbaty, wieczorem przed spaniem.
odrzuc strach... spelnij marzenia...
Koshal
Kontakt:

Post autor: Koshal »

i tak wiadomo ze.. najwiecej witaminy maja polskie dziewczyny.. jak bedziesz je dobrze "przyjmowal" to moze w nagrode sie najesz.. a trening tez dobry :]
ODPOWIEDZ