skurcze/kurcze miesniowe
skurcze/kurcze miesniowe
mam pytanie, co robicie, zeby jak najrzadziej kurzczy dostawac? mi sie zdarza czasem ze sie budze o 3 rano albo 4 bo mnie noga napieprza od kurczu :-/
niby tam na bB napisali zeby chlac duzo wody, ale pije ponad 2 litry dziennie a i tak teraz kiedy zaczalem znowu jezdzic lapia mnie coraz czesciej :-/
dzis mnie 4 razy zlapay.... a dotad zdazal mi sie taki skurcz raz na miesiac
POMOCY
thx z gory :)
niby tam na bB napisali zeby chlac duzo wody, ale pije ponad 2 litry dziennie a i tak teraz kiedy zaczalem znowu jezdzic lapia mnie coraz czesciej :-/
dzis mnie 4 razy zlapay.... a dotad zdazal mi sie taki skurcz raz na miesiac
POMOCY
thx z gory :)
http://bodzio.pinkbike.com/
To zle przeczytales. Woda wyplukuje wazne pierwiastki z naszego ciala... kawa i herbata jeszcze szybciej... i trzeba je sobie uzupelnic. Najwazniejszy przeciwko kurczom jest Magnez - proponuje zebys zaopatrzyl sie wen. Tylko POSTEPUJ wdelug instrukcji danych tabletek (jak bedziesz bral wiecej jak podaja, wcale sobie szybciej nie pomozesz, a zaszkodzisz) po drugie ta kuracja musi trwac min. miesiac bez przerwy (magnez jest slabo przyswajalny!) wiec musisz brac tabletki regularnie.
Moze warto roboc rzgrzewke przed jazda na biku?
Pozdrawiam
Moze warto roboc rzgrzewke przed jazda na biku?
Pozdrawiam
-
- Kontakt:
Nio jak sie raczek przy sobie nie trzyma to potem sa skurcze... ja tam je lubie ;d
A tak serio to faktycznie rozgrzewka czasem pomaga, ale nie zawsze...
Ja np mam czasem tak (normalne) ze sobie ide z kims, nagle mnie cos wezme gdzies banego (organizm juz si wylaczyl od agresiva ze tak powiem) i jak mocno szarpne to albo skurcz wpizdu albo sobie nawer naderwe miesien
Lipa na maxa ;/
A tak serio to faktycznie rozgrzewka czasem pomaga, ale nie zawsze...
Ja np mam czasem tak (normalne) ze sobie ide z kims, nagle mnie cos wezme gdzies banego (organizm juz si wylaczyl od agresiva ze tak powiem) i jak mocno szarpne to albo skurcz wpizdu albo sobie nawer naderwe miesien
Lipa na maxa ;/
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
magnez i potas musisz uzupelniac(szczegolnie po dlugiej jezdzie na biku), kup sobie jakis zestaw witamin vigor czy cos takiego albo poprostu wiecej warzyw i owocow jedz kakao itp. wejdz sobie na jakies www o zdrowym odzywianiu i tam bedziesz mial co ile ma jakich witamin i mikroelementow.
odrzuc strach... spelnij marzenia...