Co sądzicie o tej ramie?
Czy jest lepsza od Ballistica Dual?
Proszę o pomoc, bo nie wiem na co się zdecydować.
Słyszałem ze do Pitbulla trzeba na tył węższą ośkę o 1cm, bo 135mm nie wchodzi, ale nie wiem czy to prawda.
Proszę o informacje o geometrii tej ramy. Powiedzcie jak się na niej skacze i czy jest wytrzymała.
rocznik 2003 o ile pamiętam był "sklejany" w mielcu,a ramy słyneły z pękania. 666 PLN i masz mocnego "ratlerka" na 2005. Wez pitbulla... ale starsze roczniki !! Taiwan lepszy od mielca(bez obrazy dla mielca:P )
wyromar :D kim ty jesteś bo cię nie kojarze?? wiem że arturek mnie pytał własnie o pitbula 2003 to mu odradzałem i tu robią to samo :D ?? Ale TY kim jestes :D
Wyromar nie jezdzil z nami, znaczy zadko na zwyklym MTB ale teraz zamierza kupic cos. A tak wogole to ja polecam ballistica duala, dobra i wytrzymala rama.
Grzesko a nie lepiej kupić teraz w promocji za 500zł dm dirt street ??? albo za 650 dm ds3 ??? moim zdnaiem lepsze to od pitbulów wszystkich i od Balistików :D
Nie łąduj się w to gówno,o ile sie nie myle chodzi o tego samego pitbulla z ktorym ktos rowniez mial problemy i wjebal sie w jego kupno,chodzi ci ze nie ma standardowego 135 tylko bodajze 110 o ile dpbrze pamietam,nie laduj sie w to,kup uzywanmego draga czy cos ale zdaleka od tego pitbulla.pzodro600
jesli mowa tu o czarnym pitbullu 12 albo 14cali,z inna oska z tylu i lekko rozbita glowka,to na tej ramie jezdzil nypel..wiec nie radzilbym bo jest juz przekatowana.
Co do pita 2003 w ogole-ludzie skad Wy bierzecie takie rewelki?Pitbull spawany w mielcu <loooool>.Duncon NIGDY nie spawal w mielcu-ten temat byl juz kiedys poruszany.
Z ta rama jest tak:geo jest fajne,ale bylo kilka reklamacji z powodu zlego pospawanie przez taiwanczykow tylnych widel-12 ram peklo w tym samym miejscu.ale to bylo kilka % ze wszystkich sprzeddanych,wiec i tak wynik nie jest jaki tragiczny.
Kiedyś widziałem białego pIta 2003 z kilkakrotnie spawanym tylnim trójkątem więc raczej te nowsze bierz. A co do Balla to zajeświetna ramka, kuzaj na takiej śmiga i ma bardzo przyjemną geo nawet ze sztywniakiem. Przed tem miał 120mm z przodu i tez świetna geo.
Już kupiłem Ballistica Dual:)
Teraz tylko czekam, aż się u mnie zjawi :)
Teraz szukam mostka i kiery :) Mam na to przeznaczone okolo 100zl. Co polecacie?
Może ten topic jest w złym dziale, ale nie chce zakładać nowego tematu.
mam do sprzedania mostek amoeby krótki i kierownice z poprzeczka stalową jakiegos tranz-x'a<560mm> moge ci komplet sprzedac za 40pln. jak cos to pisze gg 5324606