NS streetlegal vs. NS bith
NS streetlegal vs. NS bith
Skacze dirt i chcę sobie koopić ramę NS i nie wiem co wybrać streetlegal czy bith. Bardziej podoba mi się bith ale nie wiem ktoora jest lepsza do dirtoo.
Re: NS streetlegal vs. NS bith
buhehehehehe :D z tego co patrzyłem to z wygl.ądu większych róznic nie ma :D chyba ze ci się naklejka bith podoba :Dscrap_13 pisze:jest lepsza do dirtoo.
http://www.pinkbike.com/photo/935615/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
w bitchu zawsze mozna skrócic widełki nie powoduje to utraty gwarancji, jesli odpowiednio to zrobisz (www.ns-bikes.com). Możesz odciac dropout z tyłu mozesz też poglębic. Jesli masz os tył 10mm i korby mtb bierz bitcha, jesli planujesz korby bmx i os 14mm SL.Ja bym na korbach sie oparl, w bitchu tył na 14mm rozpiłowac zaden problem, nawet gwary nie tracisz jak umiejetnie to zrobisz.
dupa.
-
- Kontakt:
erenes pisze:w bitchu zawsze mozna skrócic widełki nie powoduje to utraty gwarancji, jesli odpowiednio to zrobisz (www.ns-bikes.com). Możesz odciac dropout z tyłu mozesz też poglębic. Jesli masz os tył 10mm i korby mtb bierz bitcha, jesli planujesz korby bmx i os 14mm SL.Ja bym na korbach sie oparl, w bitchu tył na 14mm rozpiłowac zaden problem, nawet gwary nie tracisz jak umiejetnie to zrobisz.
jak ja tak komus doradziłem to mni ewysmiali ;]
:P:P:P:P a miałem racje bo czytac umiem
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
hak przerzutki w stardzym SL ten na stałe? jak zle utniesz i tam CI peknie to nie uznaja. Ale jak nie zrobisz jakiegosc dziwadła a ramka peknie gdzie indzie- to bez znaczenia. Przelotki? nie mam pojecia. Ja byk by ktos wyciał a tam by pekło - nie uznałbym, jakgdzie inedziej dalej - no problemo. po oficjalne info info@ns-bikes.comKOXX pisze:a jeśli by się ucieło hak przerzutki albo przelotki pod hamulec czy przerzutke to straci się gwarancję ?
dupa.