!!!!!!!!!!! PIKE NA BOXXERA !!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!! PIKE NA BOXXERA !!!!!!!!!!!
Cześć..mam okazje zamienić pike race 05r. na boxxera race 04r. zmieniłem dyscypline z 4x na FR/DH. Teraz posiadam rame SC Bullit. Więc prosze wypowiedzcie sie czy sie opłaca czy nie :) z góry dzięki za sensowne wypowiedzi :) pozdro
http://crbt.ovh.org/photogallery.php?photo=110 piekny lot na nowym orange
gg:3119933
-
- Kontakt:
ja tam nei znam sie zabardzo na dh i fr ale patzrylem na ceny katalogowe i specyfikacje spzretu i ogladalem twoje zdjecia na pinku i uwazam ze rower ktory amsz zlozony jest spoko z tym pike z przodu...wyszedl ci taki lajtowy fulik...do fr powinien sie andac...no chyba ze chcesz byc jak bender i skakac po 15metrow dropy to lepiej i tak monstera:Phehe ale tak serio jak bym zostawial pike...wkoncu mowi sie ze szczupak to malu boxxer pozatym ma qr20 a skok ustawiasz an 130 to jest luzik...mojim zdaniem zostaw zabardzo sie nie oplaca...zebys potem nei zalowal bo boxxera neiw eisz jak byl jezdzony a pike sam miales chyba od nowosci i wiesz co na nim robisz...
..ale wybor twoj sam go musisz dokonac...
..pozdro
..ale wybor twoj sam go musisz dokonac...
..pozdro
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...
FreeMan pisze:cos czuje ze zaraz beda jechac po kiel16
Zazwyczaj ja sięzaliczałem do tego grona ludzie...ale tym razem odpuszczę... Nie mam powodu :)
Nie lubie jak on pierdoli głupoty, to było sensowne pytanie.
Jezeli znasz byłego właściciela Boxxera i możesz mu zaufać to będzie ok. Bo myślę że cena obu w tym momencie na wolbnym rynku nie byłaby odbiegła od siebie.
Teraz jest taka kwestia, czy źle Ci sięjeździ na Twoim secie iczy bardzo chcesz jużw tym momencie po zejściu ze sztywniaka 178mm skoku w fullu.
Jeżeli boxxer mógłby zostać Twoim docelowym amorkiem na dłuższy czas to wymieniaj, jeśli nie to warto przeczekać zimę z dobrym pikiem i potem kupić bardziej "konkretny" amor.
Pozdrawiam
pan_saper71 konex zgadzam sie z wami tyle że i tak chciałem 2półke teraz nadaża sie okazja boxxer to tez dobry i ceniony amor więc poszedłem na układ który mi bardzo odpowiada. Z waszą pomocą było mi łatwiej zdecydować, dzięki wielkie. Temat uważam za zamknięty :)
http://crbt.ovh.org/photogallery.php?photo=110 piekny lot na nowym orange