pytanie wzwiązku p.1
-
- Kontakt:
pytanie wzwiązku p.1
To tak nie będę się rozwlekał znalazłem ta aukcje na allegro i co o niej myslicie
-czy za cenę 2500 opłaca sie ?
-jesli nie to ile mozna za niego dać (2tys ?)
-jak sie na nim jeździ ?
-no i wogóle czy części w nim sa dobrze spasowane ? ze tak powiem
- a i czy seryjnie z przodu jest koło 26" a tył 24" ?
-no i wasze opinie na temat rowerka bo szukałem i szukałem i sie nie doszukałem sensownych odpowiedzi
pozdro
http://allegro.pl/show_item.php?item=77531219
-czy za cenę 2500 opłaca sie ?
-jesli nie to ile mozna za niego dać (2tys ?)
-jak sie na nim jeździ ?
-no i wogóle czy części w nim sa dobrze spasowane ? ze tak powiem
- a i czy seryjnie z przodu jest koło 26" a tył 24" ?
-no i wasze opinie na temat rowerka bo szukałem i szukałem i sie nie doszukałem sensownych odpowiedzi
pozdro
http://allegro.pl/show_item.php?item=77531219
Obejdzie się
-
- Kontakt:
na poczatek raczej zajebisty. nie jezdzilem ale tak mi sie wydaje, zawsze mi sie podobal :} stance na dj zmien, i jak bedzie zle hamowac wyjeb rotor. seryjnie ma 26/24 ale mozesz potem wrzucic dj a oske z kolkiem na oske 24 ;) za 2500 chyba sie oplaca, obejrzyj go i zobacz czy na pewno taki dobry stan
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Freestyle pisze:a i jeszcze jedno pytanko bo gostek jakoś nie jest rozmowny i nie mogłem sie dowiedzieć czy jest to werska długa czy krótka moze da się to wywnioskować ze zdięcia bo ja niebardzo wiem
Dla bomblla :D nie jest to pierwszy rowerek hehe
Ten model jest dostępny tylko w jednym rozmiarze.
Rozmawiałem z typem i może go puścic za 2200 - tak mówiłe około tydzień temu.
Za tyle jest to już lepsza opcja. Jednak cena 2500 tys jest nie do przyjęcia, biorąc pod uwagę że po przecenie ST jego cena wynosiłą te 2699 czy 2799.
JA mu zaproponowąłem 1800, powiedział że za 2200 puści ale można negocjować i pewnie za 2k byś go wziął.
P.S. Tez chciałbym mieć takie babcie...;D