Full Face Allegro
Full Face Allegro
http://allegro.pl/show_item.php?item=77592765
Powiedzcie, co myślicie o tym FF. najlepszy moze nie jest ale wygląda na mocny no i jest tani... jakei są wasze opinie. i nie jechać prosze po mnie, bo widze ze to jakaś nowa moda żeby po ludziach zakładających topic jechać.
Powiedzcie, co myślicie o tym FF. najlepszy moze nie jest ale wygląda na mocny no i jest tani... jakei są wasze opinie. i nie jechać prosze po mnie, bo widze ze to jakaś nowa moda żeby po ludziach zakładających topic jechać.
www.roztocze.yoyo.pl
mAcieKz ściągnęłes podpis ode mnie pało, byś coś wiecej zmienił a nie tylko jeden wyraz wstawił ;p
A do kasku, lepszy rydz nić nic, ale dla mnie jego jedynynm plusem jest cena.
Malutko otworów wentylacyjnych, czyli bardzo gorąco, i bardzo krótka szczęka - czyli jak dobrze polecisz na buzie to ostro ci sie moze wbic w twarz.
A do kasku, lepszy rydz nić nic, ale dla mnie jego jedynynm plusem jest cena.
Malutko otworów wentylacyjnych, czyli bardzo gorąco, i bardzo krótka szczęka - czyli jak dobrze polecisz na buzie to ostro ci sie moze wbic w twarz.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
Cena i wygląd to nie wszystko. Ja odradzam. Proponuje Azonik T-55. Jego cena też jest zadziwiająco niska.
www.bike-center.home.pl/index.php?cPath=55
Co o nim sądzicie???
www.bike-center.home.pl/index.php?cPath=55
Co o nim sądzicie???
www.forumrowerowe.com
Amator DHbier :P Dobry FF.. tylko zwróć uwagę, że jest tylko jeden rozmiar..
mAcieKz
Jednym słowem GÓWNO!!!! Po pierwsze nic w nim nie słychać.... Po drugie jest to typowa jednorazówka, Po trzecie wyglądasz w nim jak jeb**** ufol i narażasz się na wyśmianie :D
I chciałem zwrócić uwagę na nie przestrzeganie DRUGIEGO PUNKTU REGULAMINU przez pana mAcieKz
mAcieKz
Jednym słowem GÓWNO!!!! Po pierwsze nic w nim nie słychać.... Po drugie jest to typowa jednorazówka, Po trzecie wyglądasz w nim jak jeb**** ufol i narażasz się na wyśmianie :D
I chciałem zwrócić uwagę na nie przestrzeganie DRUGIEGO PUNKTU REGULAMINU przez pana mAcieKz
minusy:
brak wentylacji
chyba ciężki? ;-)
nie na rower tylko na motor
wydaje się byc duży
plusy:
cena
jak ktoś tam wyżej napisał: lepiej taki niż żadn....co do używek jesli już to tlyko i wyłącznie w wyciąganym środkiem....żadnych 661 comp'ów ( używanych oczywiście) puki co to proponowałbym postarać się dozbierać kasy i kupić normalniejszy......
brak wentylacji
chyba ciężki? ;-)
nie na rower tylko na motor
wydaje się byc duży
plusy:
cena
jak ktoś tam wyżej napisał: lepiej taki niż żadn....co do używek jesli już to tlyko i wyłącznie w wyciąganym środkiem....żadnych 661 comp'ów ( używanych oczywiście) puki co to proponowałbym postarać się dozbierać kasy i kupić normalniejszy......