dolaczam sie do pytania
bo w tym tygodniu ide zamowic tylko jeszcze nie wiem co maja w harfie.
a poza tym mam pytanie do usserów pike'a. na jaka wage jest sprezyna tam? bo ja waze 60 kg i chcialbym zeby sie uginal troszke tan amor a 2 sprawa to taka. jak sie zachowuje na sniegu. twardnieje??
maly update http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=59226
ja mam pike sl waze 90kg i sprezyna standardowa jest spoko,amor chodzi naprawde fajnie wogulke zimno nie wplywa na jego prace,bardzo fajna regulacja tlumienia zewnetrzna szeroki zakres.pozatym blokada regulowana i naprawde swietna wage ma amorek,sztywna os maxle to rewelacja jest,jak ktos kupuje noiwego to niech go otworzy bo srodku bywa ze wogule oleju niema!!!!!
Njalpepszy do katowania jest model RACE:) SAm mam i jest po prostu miodzio a jest lepszy w tym od SL ze ma zewnetrzna regulacje tłumienia kompresji ( Floodgate) bo w SL trzeba to kluczem imbusowym robic
Tak ale i tak nie zmienia to faktu że pike pęka czasami w goleniach donych :P qaz mówiłes mi że w Race są mocniejsze golenie dolne niz w sl... CZy to prawda??
Zvisu podobno w race sa wlasnie mocniejsze bo jak wiadomo komo pekly to gery zalatwial mu golenie wlasnie od race i one sa jakos inaczej cieniowane podbono przez to mocniejsze.
wookie85 fotka tego polamangeo pike juz krazyla na forum i to moj kolega go polamal ale on spadl na niego!!! SPADL wiec ktory amor by sie nie zlamal wtedy??
qaz I złamał go własną nogą :P To ten przypadek :>?? Ja nie słyszałem o innym w Polsce złamaniu Pike'a i jakiejkolwiek awarii. AMor konkretny.
A jeśli chodzi o te golenie to chyba jakaśściema bo wyglądają tak samo, od wersji SL po Team.