JAK ZŁORZYĆ TANI ROWER DO DUALU ?

lucyfer666
Kontakt:

JAK ZŁORZYĆ TANI ROWER DO DUALU ?

Post autor: lucyfer666 »

Napisalem tekst , zamiescilem pod adresem http://evilrider.webpark.pl/bike/ prosilbym wszystkich zainteresowanych o komentarze (zwlaszcza od strony technicznej) , bo wiem ze jest tam blad na bledzie jesli o ortografie chodzi.
może założymy fundacje charytatywną "Rowery Dzieciom"
Bankier
Kontakt:

Post autor: Bankier »

Zmien kolor czcionki lepiej
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
Bankier
Kontakt:

A..... i zupełnie nie rozumiem tego zachwytu nad pointem... rzumiem ze sam go masz,ale tanie ramy to nie tylko drag i point.... a Ballistic ? a Destroyer ?
Wiedzmin
Kontakt:

Post autor: Wiedzmin »

"drosze hydrauliczne ktorych ceny sa zabojcze, wachaja sie w granicach 700-3000zl za jeden hamulec"

e stary pokaz mi hebla za 3000 jednego
teh_pwnerer
bzp
Kontakt:

Post autor: bzp »

Ja uważam że dualówka za 3000 to jest raczej średnio droga. Można za 1500 złożyć i też sie w dual bawić. Przykład: rama ballistic + suntour + części od kumpli.
pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

A zeby bylo smieszniej, to pod Opera 7.50 litery inne niz tytuly sa czarne na czarnym tle, wiec nie widac nic, chyba ze sie zaznaczy tekst:)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
lucyfer666
Kontakt:

hmm.. dzienkuje wszystkim za uwagi, ale nie tyle chodzi o desing, kolory, co o sama wartosc tekstu, domyslam sie ze mam ograniczony punkt widzenia i moge miec ubytki w wiedzy, dlatego z checia poslucham co wy macie do powiedzenia, i moze uzupelnie tekst o jakies wartosciowe uwagi ;]
Bankier
Kontakt:

patrz obiektywnie..... po tm tekscie widac ze praktycznie opisujesz swój sprzet
Mati
Kontakt:

Post autor: Mati »

Ten tekst sie zle czyta bo jest duzo bledow ortograficznych dosc razacych w oczy. I te literowki :) trzeba by to poprawic. Czcionka meczy oczy i to tez powinno byc zmienione. Takie jest moje zdanie...:]
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

no pwiem Ci ze nic nowego nie wnios...
a ja kozak nie jestem, takie masło maslane
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
mlody_dh
Kontakt:

Sorki.......

Post autor: mlody_dh »

..........codziennie czytam wiekszosc postow wiec czuje sie uzytkownikiem tego forum.Odpowiadam tylko kiedy naprawde czyje ze musze.Moze niektoryh z Was to urazi bo jestescie kolegami autora tego tekstu.K u r w a po pierwsze point nie jest polski!!!!!!!!!!!!!!! nie wiem co ci od je ba lo .Po drugie:
cytuje: "Dodatkowo polska rama w przeciwienstwie do czeskiej jest w stanie pomiescic opony o szerokosci 2.35".Kurwa mialem draga mialem 2,7 maxisa na 26" i mam drugie kolo 24" double wide i point 3,0.Obydwa kola wchodza to obydwoch ram tylko ze w poincie troszeczke ociera ten maxis.Nie wiem co ci od walilo.Czy ty te ramy widziales na oczy?Sorki ale to mnie wkurzylo pisac o czyms o czym sie nie wie z byt wiele
Kupie połamane bombery, części do nich, pisać na gg...
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

No więc tak przeczytałem tylko tekst o ramie, amorku i uznałem że reszty nie musze czytać :P Point to nie polska rama i napewno Destroyr'ki są też bardzo fajnymi ramkami a nawet lepszymi od pointa!!! Amor spoko Suntour Ns :) No a w sumie to do dualu na początek dobry bedzie GT Chucer 1.0 (1699zł) =) jeździłem na nim i jest naprawde zajebisty :) Opinie forumowiczów wskazują na to że Kona Shred też jest spoko :)
lucyfer666
Kontakt:

nikt z tu obecnych nie jest 'moim kolega' to po pierwsze, po drugie project x dual zwany pointem jest rama polska, to nie hjest ten sam point co w niemczech! a po trzecie nie mam nic przeciwko sugestia, ale wypadalo by zachowac troche kultury!
krabol
Kontakt:

Post autor: krabol »

Lucyfer666 jak pseudo point jest polską ramą to ja jestem naijelpszym downhillowcem w tym kraju.

Swego czasu woziłem sprzet z Czech (przed unią) i z tego co mi wiadomo to te szajoswate noname szpredaje czeski dystrybujor polskiemu.
Ramy i wogole częsci do rowerów są ogolnie produkowane u skosnooikch, nawet AUTHOR produkuje ramy na tajwanie wbrew temu co mysli wiekszosc debili-pozerów w tym kraju.
Wez pod uwage ze nawet polskiemu Dunconowi bardziej oplaca sie robic malo ram na Tajwanie niż w polsce, a co dopiero ttaka masówka ala point.
Prawdziwy POINT jest cholernie drogi. Sam mostek czy napinacz są droższe od tej marnej ramy.

Wiec nie wypowiadaj sie na temat polskosci "pointa" czy raczej noname zwanego oficjalnie projest x skoro nie masz o tym zielonego pojecia, bo sam mialem tą ramę i kumple mieli, kilka sie pogielo, jest naprawdę szajs rama jesli ktos chce powaznie zacząć jezdzic w dualu, choc za tą cene to mozna myslec nad jej zakupem choc wg mnie to lepszy bedzie destrojer lub dragstar, jako ze handluje czesciami i sprzedaje czesci nie tylko u siebie ale i w calym kraju to znam wypowiedzi uzytkownikow,ogolnie to jesli komus sie cos podoba to kupuje to i juz.
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
lucyfer666
Kontakt:

wierze na slowo, ludzka rzecza jest byc w bledzie - przyznaj sie do niego, a tekst bedzie podawany poprawka :)
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

a gdzies ty znalaz wedge za 1500 :D za 1500 to drop off przynajmniej jest
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

********** :)

"nawet najgorszy amor lepszy od sztywnego"? ocipiales? nie chcialbym zeby mi peklo takie takie cus jak rst po skoku z hopy. wole stlumic rekoma a nie liczyc na fart " a nuz nie polamie sie"

sam kupuje sobie sztywniaka. pomijajac fakt ze szlifuje sie technika to taniej wychodzi. amor to kolo 1500 - i tak uwazac na niego trzeba a nuz cos pierdolnie

czytam dalej i moze cos dopisze. o ramach juz powiedizeli,
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Krzywy
Kontakt:

taaaa. "zwieszenie skoku poprzez wysuniecie korony'

jasssne. czy ja o czyms nie wiem kurde?!
www.bikeaction.pl
Krzywy
Kontakt:

sory ze tak przerywanie psize ale czytam i dopisuje opinie.

vbrake - kurna mac moj acor za 35 spisuje sie dobrze! starcza dobre klocki np bbb to inna sprawa. ale hamulce vki mozna i za 20 zl dostac i beda hamowac(spowalniac)

tarcze - za 700zl mozna calkiem przyzwoity na przod. a za 500 na tyl. toz to nie jest DH
www.bikeaction.pl
ODPOWIEDZ