Szczyrk w lipcu...
Szczyrk w lipcu...
Witam,
wybieram sie z kolegami na pare tygodni do szczyrku zeby troche potrenowac w DH.
Chcialem sie zapytac czy ktos wpadnie w tym okresie do szczyrku? Bo jest nas tylko dwoch i czasami jest nudno.
Pozdrawiam
wybieram sie z kolegami na pare tygodni do szczyrku zeby troche potrenowac w DH.
Chcialem sie zapytac czy ktos wpadnie w tym okresie do szczyrku? Bo jest nas tylko dwoch i czasami jest nudno.
Pozdrawiam
www.tnt-dh.prv.pl Ride On!
No ja co prawda teraz mieszkam z granica (germany) ale tak to jestem z katowic, a kolega sie tez wyprowadzil ale nie az tak daleko tylko pod bedzin. A 3 kolega jest tez z katowic.
Nieszkodzi jakie macie rowery byle by byla fajna atmosferka na stoku ;)
Aha, jezeli tam jeszcze nie byliscie to ostrzegam przed:
1. Motocrossiscie lubia pod groe jezdzic!
2. lesnicy pi*****ni lubia robis przeszkody. Np 3 drzewa w poprzek scieszki.
No a my madrzy bikerzy jak ro robimy? Birzemy lopaty i hopa przez przeszkody. Wiec jedna lopate mozecie na wszelki wypadek to auta wlozyc ;)
Nieszkodzi jakie macie rowery byle by byla fajna atmosferka na stoku ;)
Aha, jezeli tam jeszcze nie byliscie to ostrzegam przed:
1. Motocrossiscie lubia pod groe jezdzic!
2. lesnicy pi*****ni lubia robis przeszkody. Np 3 drzewa w poprzek scieszki.
No a my madrzy bikerzy jak ro robimy? Birzemy lopaty i hopa przez przeszkody. Wiec jedna lopate mozecie na wszelki wypadek to auta wlozyc ;)
www.tnt-dh.prv.pl Ride On!
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
Hmm.. ja miałem wpaść na tydzień do szczyrku z kumplami właśnie w tym terminie, ale sie posypało bo jestem zmuszony sprzedać amorka i nie bedę miał poprostu na czym jeździć.. no chyba że miałby ktoś do sprzedania jakiegoś amorka na początku lipca do 600zł??:P:P
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
"2. lesnicy pi*****ni lubia robis przeszkody. Np 3 drzewa w poprzek scieszki."
lol dobrze wiedzieć, ostatnio bym sie zajebał przez nie, bo już jade na pamięc w szczyrku, najpierw drzew nie było a potem ciul są :P
bart, miałeś nie pisać z kim jedziesz bo tutaj koledzy z dhzon pozdro ziom, dałnhillowcy będą sie ze mnie śmiali, a ja mam tylko 11 lat!!
ide spac bo mama każe, papatki!
lol dobrze wiedzieć, ostatnio bym sie zajebał przez nie, bo już jade na pamięc w szczyrku, najpierw drzew nie było a potem ciul są :P
bart, miałeś nie pisać z kim jedziesz bo tutaj koledzy z dhzon pozdro ziom, dałnhillowcy będą sie ze mnie śmiali, a ja mam tylko 11 lat!!
ide spac bo mama każe, papatki!
Co myslicie jakbym wpadł pomykać na SCOTT-cie YZ0 w sumie to maszyna do DJ\DIRT\DUAL ale chyba sie w DH-FR też dobrze spisze ?? co o tym myślicie ??
http://www.scottusa.com/product.php?UID=4833
W sumie sprzęt sie nie liczy tak bardzo jak zamiłowanie, ale fajnie by było miec w przyszłości jakaś zjazdówke z prawdziwego zdarzenia :)
pozdro 4 all
http://www.scottusa.com/product.php?UID=4833
W sumie sprzęt sie nie liczy tak bardzo jak zamiłowanie, ale fajnie by było miec w przyszłości jakaś zjazdówke z prawdziwego zdarzenia :)
pozdro 4 all
Wplyw gumki recepturki na zycie seksualne ciastka z kremem !