Czesc, czy macie moze jakies rozwiazanie co zrobic z jajowata glowka w dolnej jej czesc. Poki co jest dosc male znieksztalcenie, jednak na tyle powazne ze zniszczylo mi dolne lozysko maszynowe od sterow wewnętrznych tiogi, oraz widoczne sa juz pekniecia na misce do ktorej wklada sie to lozysko maszynowe. Moze istnieje jakis zaklad w ktorym mogli by mi to naprawic albo jakis domowy sposob.
Ratujcie bo jezdzic nie moge !!!!!
(w gre nie wchodzi wymiana ramy bo bardzo ją kocham)
Problem jest inny. Mi sie nie rozlazla glowka a przeciwnie, zrobila sie jakims cudem ciasniejsza i nie moge wlozyc lozyska, a jak wejdzie to daje mu tydzien zycia a pozniej sie rozleci
Wiec wyglada to tak. Od przodu i tyly zwezyla sie natomiast po bokach sie rozszerzyla. Myslicie ze jak bym wziol to na imadlo i uzyl troche sily to dalo by rade ?
Witam,proponuje prócz np blaszki z browaru :) zakład TESPA. Miałem podobną sytuacje i zrobili to fachowo. Po prostu nacieli główke,przywrócili odpowiednią średnice i dodatkowo zrobili opaske na dole i górze główki. Wszystko spisuje sie bardzo dobrze,a cena jest jak najbardziej przystępna - 50 zł za wszystko.