Wosp=>kant

budka
Kontakt:

Wosp=>kant

Post autor: budka »

Nie wiem czy to ktos pisal czy co, ale wosp mnie dzis wkurw.. Otoz wchodze na allegro i patrze na aukcje wospu. I co sie rzuca w oczy? ze jakis koles nicj OLEC37 z Krakowa jest niezle dziany bo w duzej liczbie aukcji uczestniczy ciagle daje duuuze kwoty. Patrze w komentarze tegoz Pana i co widac? otoz w wystawionych jest formulka
"WIELKIE DZIĘKI ZA WPŁATĘ W IMIENIU WOŚP I DZIECIAKÓW . PIENIĄŻKI NA KONCIE WOŚP . TYLKO DZIĘKI TAKIM LUDZIOM ORKIESTRA MOŻE GRAĆ DO KOŃCA ŚWIATA I O JEDEN DZIEŃ DŁUŻEJ . SIE MA .
DUŻY POZYTYW .POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZAPRASZAM ZA ROK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
No i o co tu chodzi? a ino mi sie zdaje ze po prostu wosp sobie podbija aukcje, ta logiczne. Tyle ze nie takie zalozenie jest tej aukcji, wedlug mnie nie jest to dobrei ogolnie w druta sobie leca. I tak te przedmioty za darmo dostaja i i tak zostana wykupione. Idiotyzm;/
GunloK__
Kontakt:

Post autor: GunloK__ »

bezsensu takie sprzedawanie, to powinno byc z dobrej woli a nie takie podbijanie. Ale kto wie, moze po prsotu gosciu wygral w totka ? :P
Jozan
Kontakt:

Post autor: Jozan »

jak ma kase to niech robi co chce to jego hajs przeciez...
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
BigRomek
Kontakt:

Post autor: BigRomek »

a co zal ci kasy dla dzieciakow?? a moze kolo juz wygral w tamtym roku i wym tez chce sie przyczynic?? a moze to wlaek.. ale to i tak idzie w dobre miejsce :D
SPRZEDAM NAPINACZE DO STREETLEGALA => PRZEJSCIOWKA 14/10
BFR- Big Fat Romek
Zychu-wawa
Kontakt:

Re: Wosp=>kant

Post autor: Zychu-wawa »

[quote="budka"]
hooj cie to boli ludzie robia to z własnej woli jak byni echcieli dac wiecej to by nie dali
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
trójkąt
Kontakt:

Post autor: trójkąt »

Zychu-wawa ejj ale gdyby ludzie chcieli dac jakas kase to zawsze moga wykonac przelew bankowy nawet i na 1000000pln wiec budka ma troche racje, wkoncu Allegro to aukcje internetowe a jak ktos podbija "na dzieciaki" to to jest niezgodne z prawem Allegro...bo naprawde jak ktos chce pomoc to pomoze,a moze tam na aukcjach jest cos na czym komus zalezy i chce kupic taniej:P hehe takie moje zdanie.

acha aczkolwiek nieuwazam ze WOSP to sciema bo sam co roku wrzucma kase do puszek:D
lej na mÓr!!!!!!!!!
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

czesc widze nie zrozumiala. JozanGunloK__ to nie chodzi o to ze koles ma kase. To jest koles nalezacy do WOSP!! sprawdzcie sobie w jego komentarzach ktore wystawial. wniosek jaki nachodzi jest oczywisty. W ten dzien nie chodziby wyciagnac kazda zlotowke od ludzi ale by przy dobrej zabawie pomoc!!Zychu-wawa Boli mnie to ze robi sie z tego taki chlam,
KFP_Wwa
Kontakt:

Post autor: KFP_Wwa »

a nie boli cie to ze Owsiak na tym tez niezly hajs zbija, ze niektore osoby ze zbierajacych wyciagaja troszke hajsu z puszek? ehh
20 inches isn't a crime
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

coz.to allegro faktycznie zbyt dobrze wospowi nie wychodzi-powinni dac sobie z allegro spokoj.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
bartec
Kontakt:

Post autor: bartec »

http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=66701 kliknijcie we wszystkie fotki, ktore sa do obejrzenia... cos sie spieprzylo ;]
http://tnij.org/dcpitbull

fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
Junior
Kontakt:

Post autor: Junior »

sory ale az zal to czytac...******** WAS CZY CO? niech mi wytlumaczy ktos. na czym polega aukcja? na kurwa licytownaiu sie chyba i podbijaniu ceny pacany ?! jesli tak to nie ********* ze kolo jest z wośp bo nie wiecie ale oczywiscie domena polakow. zjebac zjechac zgnoic potem myslec. wytlumacz mi jedno czmeu cie tak to boli (nawet jesli to prawda mimo ze nie wiesz) ze dzieci dostana wiecej kasy...ze beda mogly w miare normalnie zyc i spelniac marzenia? ******** jakis jestes i tyle widac nic cie w zyciu nie dotknelo, albo kogos z twojego otoczenia i wydaje ci sie ze wsyztsko jest ok. takich ludzi jak ty i inni ktorzy szukaja dziury w calym mam gleboko w dupie. szkoda slow i mojego czasu. powiem na koniec tylko jescze jedno...piszac takie rzeczy jestes dla mnie pojebanym malym gnojem. a jesli masz te 20pare lat to jestes wiekszym pojebanym gnojem z mozgiem 10latka.
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
birol
Kontakt:

Post autor: birol »

kurwaa junior nie pien sie bo nie wiesz o co biega,przeczytaj to moze jeszcze raz, dwa, to zrozumiesz.
Chodzi o to ze to jest jakies lewe, nikt sie nie przypierdala o to ze aukcja jest, jako sama w sobie, tylko o dziwny sposob podbijania ceny!
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
Garwol
Kontakt:

Post autor: Garwol »

a co on sam nie moze brac udzialu w aukcji niby? jak ma kase to moze licytowac. a to ze wystawia komentarze w imieniu wosp to wcale nie znaczy ze do nich nalezy tylko ze sprzedawal swoje przedmioty dla wospu:

" Każdy zarejestrowany Użytkownik do 31 stycznia może bezpłatnie wystawić przedmiot na rzecz Orkiestry, a do 14 lutego wciąż udział w licytacji dowolnego produktu, "
twój stary i 40-stu rozbójników!!
www.freeride.swidnica.prv.pl
Bigmac
Kontakt:

Post autor: Bigmac »

a zwróciliście uwagę że w większości licytacji na duuuże kwoty prowadzą ziomki co nie mają żadnych komentarzy??? ciekawe ile będzie w tym wałków
www.horniasty.com/wisla ZAPRASZAM
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

Miejmy nadzieje ze tych walkow bedzie malo :)

Co do zarzutow budki zglosc to do Allegro , albo zapytaj ich sie o wyjasnienie tej sprawy , na forum zrobi sie tylko burdel.
www.mm-foto.pl
BOB-i
Kontakt:

Post autor: BOB-i »

ale powiem ci ze np. niektorzy z wosp staraja sie dla siebieprywatnie kupic ...
......cisza.....spokoj... eeee tam jebac system..
gRegor
Kontakt:

Post autor: gRegor »

Nie rozumiem niektórych... Akurat uwarzam ze WOSP jest najmniej skorumpowaną instytucją... Ci co wyjmują hajsy z puszek to złodzieje!! Nazywajmy rzeczy po imieniu... Ja co roku jestem wolontariuszem... Dzisiaj byłem jednym ze 120 tysięcy... A niektórym z Was nawet sie dupy raz w roku niechce ruszyc, zeby komus pomóc !! Co Wy myslicie ! Hajsy są przeliczane, wałki raczej niewchodzą w gre... Wałkarzami są co niektórzy wolontariusze... Ja szanuje Jurka Owsiaka za to, ze musiał być zajebiscie obrotny, zeby cos takiego zrobic.. Zresztą jak zakładał tą fundacje czy jak to sie zwie 14 lat temu to wątpie, że myslał " OOOOO na tym to sobie wałki zrobie" Czy ktos z Was słyszał o 2 finale WOSP... Nie !! Jurek pomimo pierwszych mało przynoszących finałów sie nie zniechęcił... Chciał pomagać dzieciom... Czego bym i tak nie napisał to złodzieje będą kraść z puszek a Ci co mają obrabiać dupe Owsiakowi to będą to robić... Pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/photo/1368698/
Jozan
Kontakt:

Post autor: Jozan »

nawiasem fajna ta gitarka santany :)
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
Bigmac
Kontakt:

Post autor: Bigmac »

gRegor tak zgadzam się z Tobą że pomaga, ale nie wierzę w to że tam nie ma wałów. Są i to na pewno duże wały. Tyle że Owsiak robi to wszystko dla ogółu, dla potrzebujących. Kiedyś moje dziecko może potrzebować pomocy takiej aparatury, więc nie potępiam WOŚP to wszystko jest dobre. Ale co powiesz na to: Tyram soobie ulicą, idą wolonatiusze więc 10orłów wrzuciełm do puszki. Wszystko luuzik do czasu kiedy skręciłem 600m dalej w inną ulicę. Tam znowu wolontariusze, proszą żebym zasilił WOŚP, na to ja że minutę temu wrzuciłem do puszki, a koleś do mnie ja wiem w wieku 18-20lat z tekstem "To pokaż serduszko!" w tym momencie zostałem w ciężkim szoku. Myśląłem że gościa serio trzepnę. Jak już nie masz naklejonego serduszka na kurtce, czy na samochodzie, to co już nie jesteś cool, jazzy i joł?? Niektórzy wolontariusze są tak samo niebezpieczni jak mohery ks. Rydzyka POKÓJ
www.horniasty.com/wisla ZAPRASZAM
ODPOWIEDZ