Prosba o wycene A-Ganga
Prosba o wycene A-Ganga
Sprzedaje rower i przed rozpoczeciem ogolnej, szeroko zakrojonej akcji reklamowo-promocyjnej ;) chcialbym wybadac, ile moj rowerek jest wart w oczach potencjalnych nabywcow, tudziez innych rzeczoznawcow ;) Oczywiscie swoja cene znam, ale zeby Was nie zasugerowac - nie powiem :P
Author A-Gang PM 2003 14" (porysowana, ale techniczne bdb)
Manitou Splice Comp (nowy, niesmigany)
kolo tyl: piasta Formula + Alex DM24 (stan bdb)
kolo przod: piasta Deore 475 + Vuelta FR (prawie nowe)
opony: Nokian NBX 2.3 (widac zuzycie, ale pojezdza spokojnie sezon-dwa)
hampel przod: Hayes Sole (nowy) + tarcza 203mm
hampel tyl: V-ka (na Skrzycznym daje rade! :D)
naped: korba Suntour (3 zebatki), support, manetki, przerzutki i kaseta Alivio, lancuch KMC ze spinka (naped srednio zuzyty - po jednym sezonie trzeba bedzie wymienic to i owo)
geje: NS Pancake (porysowane, brak jednej zaslepki, ale technicznie super)
kokpit: mostek z Gianta (31,8, kiera na 4 sruby, podobny do tych z rowerkow Kony; przejsciowka na 25,4; nowy) + kiera NS X-Up (czyli obecnie Lil'Sista)
poddupek: zajebiscie miekkie i duze siodlo z Gianta + sztyca Kona (400mm!)
To tak w skrocie ;) Generalnie super wycinak do "sztywnego" enduro (3 zebatki, dluuuga sztyca, uniwersalna kiera i masa ok. 15 kg) i troche ciezszych szalenstw (a z mocniejszym amorem - do duzo ciezszych).
Jak myslicie, ile za to chciec, zeby ktos sie skusil? :>
Author A-Gang PM 2003 14" (porysowana, ale techniczne bdb)
Manitou Splice Comp (nowy, niesmigany)
kolo tyl: piasta Formula + Alex DM24 (stan bdb)
kolo przod: piasta Deore 475 + Vuelta FR (prawie nowe)
opony: Nokian NBX 2.3 (widac zuzycie, ale pojezdza spokojnie sezon-dwa)
hampel przod: Hayes Sole (nowy) + tarcza 203mm
hampel tyl: V-ka (na Skrzycznym daje rade! :D)
naped: korba Suntour (3 zebatki), support, manetki, przerzutki i kaseta Alivio, lancuch KMC ze spinka (naped srednio zuzyty - po jednym sezonie trzeba bedzie wymienic to i owo)
geje: NS Pancake (porysowane, brak jednej zaslepki, ale technicznie super)
kokpit: mostek z Gianta (31,8, kiera na 4 sruby, podobny do tych z rowerkow Kony; przejsciowka na 25,4; nowy) + kiera NS X-Up (czyli obecnie Lil'Sista)
poddupek: zajebiscie miekkie i duze siodlo z Gianta + sztyca Kona (400mm!)
To tak w skrocie ;) Generalnie super wycinak do "sztywnego" enduro (3 zebatki, dluuuga sztyca, uniwersalna kiera i masa ok. 15 kg) i troche ciezszych szalenstw (a z mocniejszym amorem - do duzo ciezszych).
Jak myslicie, ile za to chciec, zeby ktos sie skusil? :>
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I to jest dobra reklama, kazdy sposob jest OK chetnie postawilbym i swojego bajka, ale po kilku sprzedanych rowerach zauwazylem ze sprzety powyzej 2 tys zl nie schodzą, nawet jesli sa okazje to i tak zwykle tatusie wola kupic swoim synom nowe rowerki. A ktos starszy, kto ma juz kase posklada raczej nowe. To tyle z dywagacji :P
--> www.DMR.pl <--- moja stronka :D
gdulec => nie wiem, jak jezdzisz i jaka wersje NBX-ow miales, ale ja oceniam tempo zuzywania sie na podstawie tych, ktore ja mam.
Kuba_Szczecin => hehe, widze, ze stopien Twojej frustracji siega zenitu, skoro juz obmyslasz teorie spiskowe ;) Otoz nie, reklame, ze chce sprzedac rower dam sobie w podpisie, jak juz bede faktycznie sprzedawal - wtedy bedziesz mogl mnie besztac. A swoj rower jest ciezko obiektywnie ocenic, bo w koncu jest bezcenny ;) Dlatego pytam, pajacyku ;)
Kuba_Szczecin => hehe, widze, ze stopien Twojej frustracji siega zenitu, skoro juz obmyslasz teorie spiskowe ;) Otoz nie, reklame, ze chce sprzedac rower dam sobie w podpisie, jak juz bede faktycznie sprzedawal - wtedy bedziesz mogl mnie besztac. A swoj rower jest ciezko obiektywnie ocenic, bo w koncu jest bezcenny ;) Dlatego pytam, pajacyku ;)
-
- Kontakt:
i po co na koncu to "pajacyku" ??Wooyek pisze:Kuba_Szczecin => hehe, widze, ze stopien Twojej frustracji siega zenitu, skoro juz obmyslasz teorie spiskowe ;) Otoz nie, reklame, ze chce sprzedac rower dam sobie w podpisie, jak juz bede faktycznie sprzedawal - wtedy bedziesz mogl mnie besztac. A swoj rower jest ciezko obiektywnie ocenic, bo w koncu jest bezcenny ;) Dlatego pytam, pajacyku ;)
-
- Kontakt: