telefon
telefon
No wiec ( zaczynajc wielce poprawnie składniowo;p) mam taki problem- mam telefon , w erze, kumpel ma na simplusa- i kłopot jest: moje smsy do niego wogóle nei dochodzą, a jeśłi już to po trzech, czterech dniac. Normalnie bym sie tym nie martwił, ale za CH*JA nie rozumiem czemu tak ejst tlyko i wyłącznie z eskami odemnie? Od każej innej osoby przychodza mu normalnie, tak samo odemnie do każdego innego tez ida bez problemów. Dodajmy zę od neigo do mnie tez przychodzą bez kłopotów. Pewnie i tak sie przejde do salonu ery, ale tak sie pytam jak ktoś wie co z tym zrobić- bo nei wiem czy problem jest u niego czy u mnie, sytuacja trwa już od ok tygodnia, ostatnio z tego co wiem to wogóle przestały do neigo przychodzć wiadomosci odemnie. Z góy dzieki za pomoc
-
- Kontakt:
BOA:) dzwoniłem, ale pani mi dała 15 minutowym monologiem znac zebym sie odpierdolił bo ona niby powinna mi pomóc, ale nie cche tudzież nei umie, tudzień ma mnie w dupie ( swojej bądx kogoś innego) w każym razie pozdrawiame panią, a poadziłem sobie sam dzieki wrodzonemu talentowi do grzebania w telefonach:)) ( zmieniajcie okres ważnoasci smsa-pomga;p)
-
- Kontakt: