dodatki do motocross madness 2
dodatki do motocross madness 2
witam ma ktos moze jakies dodatki do mm2 jakies tory motory itp ????????? jesli tak to moglby wzucic na jakis serwer ?? pozdrawiam
Lol, dokładnie niedawno temu znów wróciłem do tej gierki :D Szukałem dodatków, znalazłem track editor, ale za nic się nie chciał wypakować, a był ściągany ze stronki microsofta :/ Są też chyba dodatkowe trasy, motorki, ale nie chce mi się już za tym grzebać...
Jak ktoś chce pograć on-line to zapraszam :P nie jestem jeszcze w tym obcykany i nie wiem jak z komunikatami itp, ale damy rade :D Moje gg 4541943 :] Y, i preferuje jazde na tricki, ściganie im tam średnio wyszło xP
/
O, i nie wiecie, czy jest jakaś fajna giera z Monster Trackami?? Myślałem że Monster Track Madness będzie przynajmniej graficznie na poziomie na MMC2, ale wyszło g*wno...nie chciało mi się szukac info to teraz mam półcentymetrowe piksele na ekranie <lol>
Jak ktoś chce pograć on-line to zapraszam :P nie jestem jeszcze w tym obcykany i nie wiem jak z komunikatami itp, ale damy rade :D Moje gg 4541943 :] Y, i preferuje jazde na tricki, ściganie im tam średnio wyszło xP
/
O, i nie wiecie, czy jest jakaś fajna giera z Monster Trackami?? Myślałem że Monster Track Madness będzie przynajmniej graficznie na poziomie na MMC2, ale wyszło g*wno...nie chciało mi się szukac info to teraz mam półcentymetrowe piksele na ekranie <lol>
http://dhcyc.pinkbike.com