Film przedstawiajacy podsumowanie sezonu DH 2005.
Zostalem poproszony o zlozenie takowego filmu, z materialow mi dostarczonych. Sam nic nie krecilem.
Nistety film nie jest taki jak chcialem bo materialy byly dotarczone w zdecydowanie niesprzyjajacej formie no i bylo tego tylko 20 minut. Z kodowaniem tez sie nie bawilem, szybciutki divx6 i po sprawie.
http://s64.yousendit.com/d.aspx?id=1NVB ... 3WD0G5LOHI
140MB / 13:02 / DivX 6
Manx DH Summary
-
- Kontakt:
Kurcze, juz liczylem, ze jakies znajome klimaty downhillowe typu Szczyrk, czy cos, a tu... The Man(x) Isle :/
Filmik obejrzalem bez specjalnych emocji, choc z przyjemnoscia. Wiec w sumie wszystko jest w miare ok, z wyjatkiem jednej rzeczy... Chcialem napisac "muzyka nie pasuje do klimatow rowerowych", czy cos w tym stylu, ale - sorry - musze nazwac to po imieniu: muza jest po prostu chu-jo-wa :/
Gdyby podklady byly lepsze, film dostalby ode mnie w skali szkolnej 4, a tak maksymalnie 3-
Filmik obejrzalem bez specjalnych emocji, choc z przyjemnoscia. Wiec w sumie wszystko jest w miare ok, z wyjatkiem jednej rzeczy... Chcialem napisac "muzyka nie pasuje do klimatow rowerowych", czy cos w tym stylu, ale - sorry - musze nazwac to po imieniu: muza jest po prostu chu-jo-wa :/
Gdyby podklady byly lepsze, film dostalby ode mnie w skali szkolnej 4, a tak maksymalnie 3-