Gdzie można w polsce kupić olej STENDEC
Gdzie można w polsce kupić olej STENDEC
Jak w temacie szukam oleju STENDEC do mojej Z1 FR3 2005 słyszałem że to dobry olej. Z góry dzięki za odp.
-
- Kontakt:
Na dh zone to jest ogolna recenzja roweru ale czytajac to pomyslalem czy by niemozna tez lekko stuningowac w ten sposob mojego amorka http://www.dh-zone.com/artykuly/orange_222.php tak jak to zrobili z boxxerem. Ewentualnie też bym sobie zmienił sprężyny jeśli były by dostępne do mojego amorka.
No ok ale często spotykam się z opinią że olej jaki jest lany fabrycznie do amortyzatorow Marzocchi jest kiepskiej jakości. Mam Z1 FR3 150mm QR20. Waże 55 kg :) i amor jest dla mnie za twardy ratuję się tym że odpompowuje powietrze z komor tak zeby bylo duze podcisnienie. To sprawia ze amor jest miekki ale trace przez to 2 cm skoku. W ofrecie gregorio nie ma bardziej miekkich sprezyn do tego modelu. Więc pomyślałem że można by też oprocz oleju wrzucic sprezyny jesli byly by bardziej miekkie.
No pewnie sprezyny bardziej miekkie poprawily by prace. Albo przytyj :D. Tak czy siak podejrzewam ze cena moze byc nie mala . Wiem ze na zamowienie mozna sprezyny dorobic tez , trzeba tylko podac parametry ( na innych forach czasem to sie przewijalo ). Olej , firma , to jest sprawa drugorzedna.
Poszukaj na googel firm zajmujacych sie robieniem sprezyn , cos na pewno znajdziesz.
Poszukaj na googel firm zajmujacych sie robieniem sprezyn , cos na pewno znajdziesz.
www.mm-foto.pl
-
- Kontakt:
ja pewnie bede mógł załatwić byłem wczorej w firmie która zajmuje sie tylko i wyłacznie olejami ! jeżeli chcesz podaj dokładne parametry oleju to ci załatwie ( gęstość, lepkość, nazwa firmy ) bo to co podałes za wiele nie mówi a jeżeli ktos chce moge sprzedać olej Amortyzol 15 WL 150 sam kupiłem ten olej i wlałem do mojego nowego shivera :) i jest pięknie moge też załatwić każdy inny olej jaki chesz i z różnym parametrami ! aa i olej jest w butelce 1l. w cenie 20 zł + koszt przesyłki ! jak co zapraszam domnie na gg:2511425
http://kubuspunxdh.pinkbike.com/
www.ncb.com.pl
Authorized Marzocchi Mechanics
www.ncb.com.pl
KubuŚ-PunX DH amortyzol to chyba najtanszy olej do amortyzatorow jaki mozna kupic kosztuje jakies 10zł i wydaje mi sie ze nie jest zadowalajacej jakosci ale Ty wiesz lepiej w koncu zalales go ;] ja majac do wyboru olej sprawdzony za 17zl i amortyzol za 10 to wybiore ten pierwszy :)
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
-
- Kontakt:
hm no wlać wlałem ale jeszcze niewyjechałem na nim także niemoge ocenić czy to gówno czy też nie ale coś przy zakupie właśnie cena mnie zdziwiła hmm zobaczymy poskładam rano bike i w trase najwyżej zajade do tego kolesia i mu ten olej wleje do galot ! ;) bo szkoda sprzętu mi jak to sie ciulstwem okaże nawyżej zaleje innym :) tylko co ?? macie jakieś parametry do tedo STENDEC ???
http://kubuspunxdh.pinkbike.com/
www.ncb.com.pl
www.ncb.com.pl