Obręcz poszla mi sie kochac i teraz mam klopot.Zastanawiam sie nad zakupem obreczy alexrimsa DH19 <cena 85zl waga 520g> Czy ktos moze jezdzi na tym wynalazku lub moze mi doradzic cos innego to bardzo prosze o pomoc.
zapomnialem dodac ze ta obrecz jest mi potrzebna do rowerku xc :D i na V braki a z tego co sie orientuje dm 24 jest juz pod tarcze < no i chyba za ciezka >
wczoraj kupielm jest pod vki na 36 albo 32 dziury szeroka jak na tą cene i wogole wypasna...
ps. jak powinny tam byc naklejki naklejone w tegorocznym modelu... bo mam symetrycznie po 2 stronach.. a wszedzie w necie widze ze jest jedna duża z dziurami nna szprychy
dobijają mnie te sklepy rowerowe- jak tylko znasz sie troche gorzej albo nie orientujesz sie dokladnie w cenach to w 90% sklepach narzną cie w ***** tak ze dlugo sie nie bedziesz mogl pozbierac...
Ja kupiłem w rowerowym i też mam dwie symetryczne takie badziewne =] Wymiarowo obręcz się zgadza z pierwowzorem... nie wiem co z komorami. Qcor: przetnij swoją i sprawdź czy się wszystko zgadza.