[Opolskie] Zawody

KaCzY
Kontakt:

[Opolskie] Zawody

Post autor: KaCzY »

Yoł ! Wszystkie ludziska z woj. opolskiego pisać ! Hmm... przejdźmy do konkretów... kiedy są jakieś zawody i gdzie ??
This is a story...story about my life...my fuck life...
flip_nixon
Kontakt:

Post autor: flip_nixon »

no Panie kaczy nie wiem w jakiej skali cie ciekawią zawody... 2 razy z rzedu był organizowany dual w Opolu na wyspie bolko. Teraz jednak z organizacją jest lipa. Generalnie to w naszych regionach raczej propaguje sie XC. Chyba ze o takowe zawody Ci chodziło
MTB!
bicer
Kontakt:

Post autor: bicer »

jakie chcesz zawody john? mozemy sie ustawic gdzies w opolu i sami zrobimy sobie zawody:P
Witeq
Kontakt:

Post autor: Witeq »

Może by zagadać do PZKol w Opolu i sprobowac jakies zawody zrobic. Zastanawiam się czy nie dało by się zrobić czegoś na którejś kamionce bo tereny tam są megasne na FR duzo dropow itp. wiec na wiosne można by cosik pomyslec. Pozdr
KaCzY
Kontakt:

No to spox . Pozbieram kumpli i wbijamy na wiosne do Opola , tylko jak będziecie coś wiedzieć (gdzie i kiedy) to dajcie znać ... mogę przyjechać najwcześniej w czerwcu bo od marca do końca maja robimy sobie z chłopakami lokalne zawody a później wyruszamy na tydzień z rowerami w góry złote i na śnieżnik ... kto chce się przyłączyć ???
flip_nixon
Kontakt:

No panie Szymon:P mozna zrobic zawody:D;P ale chyba z pannami ;)

A tak prawde mówiąc to na kamionce jest okej ale tam nic nie da rady zrobic...tymbardziej jesli poszedłbys z tym do PZKOL. To sa padalce jakich mało, bynajmniej w Opolu(na licencje czekałem 5 miesiecy i 2 dni przed zawodami ja dostałem :O)
Na wiosne mozna zrobic jakąs ustawke i na dirtcie zrobic jam;] albo na skateparki i miasto sobie pomknąc

A co do śnieżnika- cudna górczeka:)
MTB!
Witeq
Kontakt:

Post autor: Witeq »

Czemu na kamionce nie da rady nic zrobić ??? troche pracy i można by tam cosik ciekawego zrobic
kondzik16
Kontakt:

Post autor: kondzik16 »

jak bed,a jakies dokladne info co do 4x u was w wojewodztwie, to piscie:0 miloby bylo sie poscigac:]
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6080322
KaCzY
Kontakt:

flip_nixon pisze:No panie Szymon:P mozna zrobic zawody:D;P ale chyba z pannami ;)

A tak prawde mówiąc to na kamionce jest okej ale tam nic nie da rady zrobic...tymbardziej jesli poszedłbys z tym do PZKOL. To sa padalce jakich mało, bynajmniej w Opolu(na licencje czekałem 5 miesiecy i 2 dni przed zawodami ja dostałem :O)
Na wiosne mozna zrobic jakąs ustawke i na dirtcie zrobic jam;] albo na skateparki i miasto sobie pomknąc

A co do śnieżnika- cudna górczeka:)
z pannami to ty sobie zrób... robimy my z kumplami kpw ??? czyli sami wszystko organizujemy i składamy się na nagrody...
flip_nixon
Kontakt:

panie kaczy nie kozacz, bo bicera vel szymona ja znam;] swoje tez juz wyjeżdziłem i znam sie na tym. A jezeli tak do przodu jestes to:

1. tor na bolko do ds jest w opłakanym stanie, ogólnie on jest troche dziwnie skonstruowany...sa małe niedociagniecia...ale bardzo fajnie ze w ogóle powstał. Latem sa na nim haszcze wysokosci 2m.

2. Wy robicie i składacie sie na nagrody...hmm powiedz mi ile jeżzisz a ja ci powiem kim jestes. Tak prawde mówiąc to nie wiem gdzie chcecie to zrobic, ale generalnie powodzenia. Fajna inicjatywa ale łopatami nawet w 10 osób nie zrobisz fajnego toru...chyba ze kopiąc od jutra do nastepnej wiosny.

3. To nie jest zaden pojazd ani atak. Poprostu pisze co uwazam. Jesli sprawa wyglada inaczej- tj. macie tor u siebie to spoko,sorry. Główną moja przesłanką jest to, ze nie ma co liczyc na bolko, tymbardziej jesli jestes niemiejscowy- cos o tym wiem ;]

4.No na kamione to mozna sie kiedys ustawic i zrobic cos ciekawego :] wyzej pisałem o tym ze legalnych zawodów tam nie zrobisz...bo chocby ze względu na dojazd karetki który jest obowiazkowy.
MTB!
arnoldspec
Kontakt:

Post autor: arnoldspec »

Heh... Tor dualowy na Bolko powiadacie? A kiedy tam byliście ostatni raz?
Niestety ale ten "tor" jest w bardzo złym stanie a prawy pas jest całkowicie zarosnięty trawką i chwastami:) A na kamionce to bym poskakał... na kickerze też, jak będą warunki to chętnie bym się ustawił:)
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=144418
flip_nixon
Kontakt:

no totez pisałem jak jest z opolskim dualem...las równikowy sie rozrasta

a co do wiosennej ustawki jestem za !
chudy98
Kontakt:

Post autor: chudy98 »

ja na wiosne juz bede miał rower to tez moge z wami gdiześ polatać:):D
bicer
Kontakt:

co za baja , wszyscy sie wypowiadaja na temat tego co zrobic w moim miescie a nikt nie jest z opola. hahaha
flip_nixon
Kontakt:

a co zabronisz nam ziooom? :P
bicer
Kontakt:

no co ty kołcz. ale mozna sie zgadac i ekipa z wojewodztwa do brzegu poleciec na ktorych weekend na skatepark....mysle ze dobra opcja:P i czegos was naucze bo w koncu ktos musi byc pro:P
KaCzY
Kontakt:

zbieram skład na wyprawkę w góry złote i góry rychlebskie (15km.od przejścia granicznego w Paczkowie) jak ktoś chce jechać to piszcie na nr gg 3623223 . Pozdro
flip_nixon
Kontakt:

eee no ja ziooom jestem za takim wypadem! tylko musze rower złozyc!
A moze kto jeszcze sie dołączy?... bo nie chce z nim sam na sam jechac;p to jednak daleko! chociaz jak czegos mnie nauczy;d;d

P.S.

Wyprawka? To mi zalatuje jakims XC? ;p a poza tym to szybko zaczynasz...mój skład to kope i śnieznik wielbi...na wiosne mozna sie umówic jakos.
Dareko
Kontakt:

Post autor: Dareko »

ejj ja jestem z opolskiego:D jak cos:)
ODPOWIEDZ