czesc mam 1300 zl i jaki amor kupic bo mam rame meride dirt fun ale niewiem czy mozna do niej dwupolkowego np. juniora a co mi doradzicie z jedno polkowych do 1300 zl
Nie jest zły ten Drop Off-też się nad nim zastanawiam bo to bardzo lekka dwupółka,choć mi tam waga nie powinna przeszkadzać.Dodatkowa zaleta to oczywiście małe obciążenie dla główki ramy.Wydaje mi się,że lepszej oferty cenowej na naszym rynku nie znajdziesz(szukałem-oj szukałem).
panie bierz pan drop offa 1 dorwij najlepiej 2004 rok,sa czasem nowki na allegro a jak nie to popytaj...(oczywiscie jednopolka), ,jest zarabisty do wszystkiego(prawie :P) ,a jak nie to bym bral rs PIKE'a, tylko ze to juz troche drozszy byznes :P
tylko marzocha bierz, np. dirt jumper. kumpel mial taka meride + dirt 110mm i jezdzilo sie zayebiscie. do dirtu idealne nie zastanawiaj sie tylko bierz bo do dirtu dwie półki sie nie sprawdza WOGÓLE. aha zadnych eresteków!!! i pike tez odpada bo do tej ramy 110 skoku to max
SLOPE[b]STYLE[/b]
shut up and ride !!!
sobekfr.pinkbike.com
P3 // Pike // 24"
Bez urazy :) ale na twoim miejscu kupilbym inna rame !! Moj kumpel mial ta rame i ... (ladnie mowiac) strasznie mi sie nie podobala i wogole geometria zjebana :/ a co do amora to nic innego tylko RS PIKE