Wojsko/Paranoja

BOB-i
Kontakt:

Wojsko/Paranoja

Post autor: BOB-i »

kolega z klasy rocznik 87' dostał wezwanie do woja w sobote a od piatku mamy ferie... no i tu jest problem bo pytał w sekretariacie i dyrekcja nie jest uchwytna... czyli nie podpisza mu oswiadczenia iz uczeszcza do szkoły.... i koles jest pewny ze trafi do woja komisje ma 8 lutego...a my mamy ferie do 13... co o tym myslicie? co byscie zrobili?
......cisza.....spokoj... eeee tam jebac system..
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

lipa :/ ale nic raczej nie da się zrobić...

w Polsce nie stawienie się na komisję to jest już nie wykroczenie a przestępstwo-czy jakoś tak.
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
MAFIOISO
Kontakt:

Post autor: MAFIOISO »

1. czatuje w budzie na derekcje
2. olewa sprawe a potem ma małe problemu

no lae jedno albo drugie...

PS. a poco ci derekcja?? wchodzisz do sekretariatu a tam za biórkiem przed plazmową 17" siedzi pani bląd włoski, i ona ci daje pieczątke szkoły, pozostaje podpisik od dyrekcji i już (przynamniej u nas tak jest)
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
BK
Kontakt:

Post autor: BK »

eee tam spoko, komisja to tylko przyznanie kategorii i bedzie jeszcze czas na doniesieni zaświadczenia, powie na komisji ze sie uczy i jaka sprawa z feriami tyle, pozatym do pazdziernika jest czas, bo '87 pisze mature i przecierz częsc na studia idzie, więc lajt jak nie wiem co, nie ma sie co martwić, przekaż mu to :D:D zresztą powidzą mu żeby doniósł zaświadczenie do właściwego WKU.

Jak masz jakieś pytania jeszcze to wal na priva to wszystko wyjaśnie bo znam sie na sprawach administracji wojskowej :p
:::: i tak warto żyć ::::
BOB-i
Kontakt:

Post autor: BOB-i »

MAFIOISO w tym jest problem ze dyrekcja jest nieuchwytna:)

BK yyy 86' pisza mature:) 87' to 3 klasa a jako ze to technikum:)
......cisza.....spokoj... eeee tam jebac system..
BK
Kontakt:

Post autor: BK »

ale nie ma sie co bać, wytłumaczy jaka sprawa i wszystko bedzie ok doniesie później (moj brat jest 87 i pisze mature o_O, ale z LO a teraz tech to 4 lata? bo ja nie z tych czasów:D)
:::: i tak warto żyć ::::
wojtek_dh
Kontakt:

Post autor: wojtek_dh »

chlopcze nie wezma go!! to jest komisja lekarska beda mu kazali sciagnac spodnie i rochylic posladki troche pokaszlec i to wszytko dostanie kategorie i jak skonczy sie uczyc to dop dostanie wezwanie ale jak wezmie zaswiadczenie ze sie dalej gdzies uczy to dadxza mu spokoj wiec niech nie okupuje szkoly bo go skasuja mendy;)
sprzedam czesci wykaz na maila lub na priv
siwy-84
Kontakt:

Post autor: siwy-84 »

jak mi przyjdzie wezwanie to bedzie rozstanie sie z rowerem na 9 miesiecy. przejebane :(
kyrys
Kontakt:

Post autor: kyrys »

no własnie komisja lekarska pokaze legitke a zaswiadczenie najwyzej doniesie chociaz napewno się bedą czepieć u nas takie wredne stare baby siedziały chyba można o nich powiedzeć że "od 70lat naprawiam pralki" :p ciule powinno być wojsko zawodowe i już po **** mam umieć z przestazałym kałachem biegać po lesie? wole już w strazy wysłuzyć a nie po 2 miehcach siedziec i "objad zjedzony dzień zaliczony" i reszta dnia przesiedzec i zas o 6 wstawac zaprawa i tak to **** daje a nie kondycja.

jednym słowem ********
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/
Wojt
Kontakt:

Post autor: Wojt »

haha :D
www.frmk.prv.pl
pitikuku
Kontakt:

Post autor: pitikuku »

ja bym się na miejscu kumpla nachlał i przeleciał wszystkie panny z klasy a potem by sie coś kombinowało :D
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
za0_DR/FR
Kontakt:

Post autor: za0_DR/FR »

O *** wielka panika, komisja lekarska. Każdy przechodzi to po ukończeniu 18 roku zyćia. Jest to jedynie przydzielenie stopnia zdolności do służby nic po za tym. Zaglądają ci w dupe oglądają pytola, sprawdzają czy niejestes głuchy ani ślepy, i czy nie za dużo czy za mało. A i jeszcze jak by co jaki duży mundur mają przyszykować (mierzą cię). To tyle i bez paniki.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
MAFIOISO
Kontakt:

Post autor: MAFIOISO »

kumpel na wade wzzroku i to poważną i z góry bylo wiadomo że nie pujdzie do woja ale lekarz oc\zywcie nie umiał sie oprzec pokusie pomacania go po jajach żeby stwierdzic że ma wade wzroku :/

ja doszedłem do wniosku że niebęde się mył tak przez tydzień i jak koleś każe mi się rozebrac to będzie miał przezycia :D <lol>
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
kyrys
Kontakt:

Post autor: kyrys »

hahahhaha według stanu Jaj stwierdzać wade wzroku hahahha genialne posunięcie :-]
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/
ChaRlie.FR
Kontakt:

Post autor: ChaRlie.FR »

jaa pierdoole :| z kolana bym takiemu wyjebał niech se maca swoje
http://karolek.free.fr/
PaTyK
Kontakt:

Post autor: PaTyK »

siwy-84 kurde jak nie pujdziesz to dostaniesz najwyzej 3 miechy pierdla i juz

jak mnie zaczna po jajcach macać to ich chyba kurwa pozabijam, ta przyjemnosc jest zarezerwowana jedynie dla mojej dziewczyny:D:D:D:D
Francuz
Kontakt:

Post autor: Francuz »

A ja mam teraz taki maly problem, oto i on :

Wylecialem z uczelni, teraz mam "wakacje" jestem rocznik po LO czyli najmlodszy rocznik na studiach. No i teraz jestem pytanie, jak duze jest ryzyko ze mnie zgarna ?? szukam teraz jakies studium albo jakies studia wieczorowe .., ale nie wiem czy nabory sie nie skonczyly :/ napiscie jak myslicue, zgarna mnie czy nie ?? :D:D
thx for help :)
http://www.e-wypoczynek.pl/dewajtis/
Tanie noclegi w centrum Zakopanego !!
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

Francuz Myślę że masz niestety bardzo duże prawdopodobieństwo trafienia do woja..;/
Rafał(olsztyn
Kontakt:

Post autor: Rafał(olsztyn »

Dzwoni do komisji... na papierku powinno byc i umawia sie na inny termin bo akurat tego nie moze sie stawic, a co do szkoly to jest obowiazek szkly ze musi Ci to wystawic....
Francuz jak masz odroczke na rok to nie musisz sie spieszyc... a studium hmm tam sa niezle przekrety.. ale niewiem czy wiesz po studiach i tak bys musial przejsc przeszkolenie bodajrze dwumiesieczne w wojsku... u nas na U(niwersytecie)W(iecznego)M(elanzu) w Olsztynie na drugim roku jest jakis oboz tygodniowy gdzie sie wyjezdza i masz to z bani...
pozdrowka
ODPOWIEDZ