Wczoraj, szukałem jakiegoś ciekawego hampla na ALlegro - hydraulika na przód...Patrze a tu Grimeca SYS8 nówka 200mm za 299zł :D
Od razu wziąłem bez zastanowienia.
Żadna reklama, ale można sporo ciekawych rzeczy kupić od niego w świetnych cenach.
Na przykład kiera NS Mutha Hucka http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84568607 74,50 <wow>
"Hamulec tylni całkowicie nowy z likwidacji sklepu w skład kompletu wchodzi zacisk cztero tłoczkowy czerwony przewód 75cm dzwignia tarcza 160mm brak srub do przykręcenia tarczy do piasty"
od kiedy te hample są 4tłoczkowe? a cena akurat tego hampla nie jest niczym rewelacyjnym
kubabiker Spoko ale mam nadzieję że wszystko będzie ok. Gadałem z gościem to mówił sensownie przez tel. Hamulec przedni Grimeca SYS8 z czerwonym zaciskiem i tarcza 200mm.
Dragon-kr W sumie wszystkie jego aukcje z hamplami są pomylone bo kopiował opisy z Grimeci. Ale można się domyślić, przecież wiesz co kupujesz.
Dobra opcja, ja sam mysle nad tym deore ale ... 75 cm przewod na tyl ? SICK z przodu mam 90 a co dopiero z tylu. A biorac pod uwage ze mialbym wymieniac przewod za min 50 zl ... robi sie to malo oplacalne
3,143k4r2 To jest błąd opisowy. Myślę że to jest Shimano przód. W aukcji mojej Grimeci tez było napisane że tył ale przewód 70cm, wiec wywnioskowałem że przód i się zgadza po rozmowie z typem.
A ty potrzebujesz na tył :>?? Bo posiadam takowy ze 4 dni użwyany więc nówka...
kalahari to jakiś sklep likwiduje czy coś a co do black box to polecam www.rowerowy.com mozna sie z cena dogadać :) sam kupiłem i dzisiaj mi przyszed... POlecam