cmp moto co o tym sadzicie??

pioter
Kontakt:

cmp moto co o tym sadzicie??

Post autor: pioter »

zastanawiam sie nad kupnem tej ramki (jak w temacie)!!! poradzcie!!! co o niej sadzicie?? co o niej slyszeliscie?? i czy warto??
Śruba
Kontakt:

Post autor: Śruba »

zalezy czy chodi ci o moto czy supermoto bo jest tego kilka, daj fotki
"dalej w tym samym tempie ma byc.. ej!"
sobek fr
Kontakt:

Post autor: sobek fr »

zalezy czy chodi ci o moto czy supermoto bo jest tego kilka, daj fotki
SLOPE[b]STYLE[/b]
shut up and ride !!!
sobekfr.pinkbike.com
P3 // Pike // 24"
flip_nixon
Kontakt:

Post autor: flip_nixon »

No to ja ci moge cos na ten temat poradzic.

Jeżdziłem na całym rowerku cmp, no i ostatnio mój ziom zakupił sobie takową, tylko ze kolor czarny. Generalnie wsystkie łozyska sa maszynowe...ramka jest bardzo fajna...ładnie pracuje, jest lekka,krótka i ogólnie budzi zaufanie. Jesli chodzi o walory wizualne to osobiscie czarna CMP Moto bardziej podobała mi sie niżli Stab 05'...(który sie złamał)

Tak wiec w konkluzji chce ci powiedziec- Ramka fajna, moze to debiuty tej firmy ale zapowiada sie obiecująco. Ponadto Sklep EXTRETE-SHOP ma bardzo konkretna, wyspecjalizowana i miłą obsługe. Polecam!
MTB!
Coilerdh
Kontakt:

Post autor: Coilerdh »

fajna dualówke/4x można by na niej złożyć :)
sprzedam orzech Lazer ONE biały za 40 zeta, rozmiar L/XL stan idealny
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

flip_nixon pisze:Ponadto Sklep EXTRETE-SHOP ma bardzo konkretna, wyspecjalizowana i miłą obsługe. Polecam!

Z tym się nie zgodzę, z goścmi przez gg wogóle się nie można dogadać. Nie chce im się pisać i jedyne co potrafią to napisać "wszytsko masz w opisie aukcji albo na stronie" a niestety ich opisy sa wybrakowane i częśto błędne.
Kiepska obsługa moim zdaniem ;/
klak
Kontakt:

Post autor: klak »

Wyśmienita propozycja dla zapelencow ,bez ogromnych funduszy na ramke. Prezentuje sie swietnie z DJ'em jak i z 888 ;) ... wizualnie extra... o wytrzymalosci bede mogl cos napisac za pare miesiecy.. pozdrawiam ;)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=87057874
Wooyek
Kontakt:

Post autor: Wooyek »

konex => zgadzam sie, sam nie mialem watpliwej przyjemnosci zalatwiania spraw z tym sklepem, ale po zapoznaniu sie z mnostwem maksymalnie negatywnych opinii na ich temat - z coraz wieksza niechecia przegladam oferte tego sklepu.

A czesc tych opinii do poczytania tu: http://forumrowerowe.jgc.pl/index.php?showtopic=5978
sudi
Kontakt:

Post autor: sudi »

A tam... fakt odpowiedzi są lakoniczne, ale wkońcu nie kupuje sie dla słodkiego "pierdzenia" sprzedawcy, a dla sprzętu ;) ja ostatnio kupowałem u nich 66rc oraz koło i przesyłka dotarła po 5dniach ;) Poza tym zrobili upust na sprzęcie którego cena nawet bez upustu była barrrdzo atrakcyjna...
A co do CMP Moto -Mój znajomy się zastanawia nad owym rowerkiem na niej złożonym... generalnie wygląda to bardzo fajnie, chodzi podobno nie najgorzej i obecniee 3399zł za cały rower sprawia, że jest najtańszym przyzwoitym fullem :)

Pzdr.
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

Rzadko ktory sklep na gg bedze ci cos tlumaczyl , z reguly nie maja czasu na takie gadki , niestety , bo jak sie podaje numer gg kontakt powinien byc ale z tym roznie bywa.
www.mm-foto.pl
ODPOWIEDZ