wiem ze ciagle o to pytaja jakies nooby :)
wiec pojawil sie rewelacyjny sposob
co prawda nie kazdy da rade (czasami zalezy to od uprawianej dyscypliny lub ksztaltu siodelka a czasem od zupelnie nie zwiazanej rzeczy)
"Młodzi mężczyźni decydujący się na oddanie nasienia muszą mieć świadomość, że wiąze się to z problemami etycznymi - po świecie chodzić będą przecież ich dzieci."
mężczyźni decydujący się na oddanie nasienia muszą mieć świadomość, że wiąze się to z problemami etycznymi - po świecie chodzić będą przecież ich s dzieci
słodko... kochanie czemu nasze dziecko jest czarne:D
10% sie łape na to:)
:D:D:D bedziecie mieli dzieci na całym świecie i nie bedziecie musieli chodzic na wywiadówki, zawozic ich do szkoły, zmieniac pieluchy... ktos inny zrobi to za was, wy bedziecie beztroskimi ojcami:D
Do dzieła!!! :D
no ja raczej w zyciu bym czegos takiego nie zrobil i nie oddal swojej spermy do banku :P pozatym pomysl sobie co Twoja panna powie na to ze 'masz dzieciaka z inna' ?? i to z przyapdkowymi na ulicy :P ? stary na przegranej pozycji jestes ;p
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Lol, dawno już wpadłem na to że tak można zarabiać, po jakimś filmie bodaje ;p Ale szczerze mówiąc, w tym przypadku etyka jest dla mnie ważniejsza niż kasa, bo jakoś nie chciałbym narobić kupe dzieci za kase i nie wiedzieć nawet kto co i jak :/
dokładnie, etyka jest ważniejsza, zastanówcie isę na logikę... powiedzmy że zrobili z twojego nasienia ileśtam bachorów... jaką masz pewność że twoje dzieci nie spotkają tamtych i nie zrobią z nimi dzieci a wiadomo do czego doprowadza kazirodzctwo...