Witam , oto mój setup roweru jaki mam , tylko niewiem jaką ramke i amor wybrac : tak ogólnie -
heble - 2x Hayes 9 hfx HD 203mm
przezutka - XT
Koła Mavic X 321 ( 26') na opanach Nokian 2.5
Korba - Truvativ Hussefeld DH
Na amor i ramke mam 1200 zł ... - Zastosowanie Dh lekii FR - Wiem ze niema duzeg owyboru ale prosze przedstawiać swoje zdanie na ten temat . !
Dzieki ;]
No tak może i racja ... Ale niechce zadnych dragów . pointow , itd .... mysalalem nad DM DS 3.0 i do tego dura narazie a potem 2 półke ... ale niewiem czy to bedzie dobry zestaw ...
rama za 400 zl np dragstar lub jakas uzywka a amor to jakiegos starego juniora wyrwiesz za 800zl np z rocznika 2001, albo shiverek sc ze 120mm skoku(choc moze byc troszke malo tego skoku jak na dh...)
jak nie chce dragów to niech bierze DM, mocna ramka tyle ze jak potem wlozysz dwupolke 170mm+ to bedzie czoper, bo rama jest bardzo niska.. DURO ujdzie po tuningu jakoś i troche wytrzyma ;]
No niewiem na cos bede mosial sie zdecydowac ... bo brakuje mi tylko ramy i amora ... Myslalem tez nad amstaffem ... ale wtedy to tylko stance blunt albo sherman ale to by mi styklo mosze pomyslec ;] dzieki chlopaki
Ja nie mowie ze odrazu sherma ... tylko jak sie kaske uzbiera bo do mastaffa niema co 2 półki ... ! a ty swojego nówke ? chyba dorzszy do roweru był :D prawie*
amstafa pit bula ani innego DC poprostu niedotykaj bo to z tego co widzialem kolesi <totalni turysci> polamali pit bula przy chakach i przy adaperze do tarczy a amstaf pekł u gory kolo glowki okolo 4 cm :] a byli to kolesie ktuzy jezdzili wtedy jeszcze w crosie :D destroyera tez odradzam bo koles go polamal w pis dou kolo sztycy i rorki od glowki :P
yyyy 2 polkowy amor w sztywnej ramie to wg mnie totalna porażka no ale mniejsza z tym..
dozbieraj jeszcze troche kaski na 66 i jakiegos fulika.. np A-zona
a jak nie to qp nsa suburbana <polecam rocznik 2004 :P> albo bitcha tam 2 polki lajtowo wytrzyma :D:D a amorek wtedy duro :D a jak nie to jakiegos uzywanego marcoka albo manitou stance jakis flow albo blunt <mniejsza z tym> ale to tak ze i tak musisz z deka pozbierac.. wykozystaj to ze jest ZIMA !!! pozdro
Szefix114 moj sherman ? no nowetka 1250zl... w sumie chyba najtaniej jak sie rozgladalem. nie bede mowic czy lepszy od z150 bo nie jezdzilem na marcoku tym a pozatym nie mialem okazji jeszcze testowac shermiego ;] ale juz wkrotce go porwe gdzies na chopy hehe :D
pomylilo mi sie z tym z150 z innego postu... hm jezeli, moze jakies stare z1 szczerze niewiem co doradzic... ja bym chyba kupil w tym roku dm ds 3.0 albo dziwke i duro a za rok jakis zajebisty amorek