Kup sobie np 10 jajek kurzych w jakims sklepie, dostaniesz takie kartonowe pudeleczko na jajka. Wytnij tak, zeby byly w miejsca, potem tasma dwustronna albo kropelka przyklejasz i po sprawie :)
Zartuje oczywiscie :P Poszukaj moze takich jak uzywaja moze Ci co graja w rugby (o ile takie maja), a pozatym to beznadziejny pomysl wogole :)
Ej człowieku nie wiem jaką masz rame ale jeśli nie masz do xc to nie musisz się bać o swój interes. Ja mam rame 19,5 do xc i przy nauce nofootera nie zdarzylo mi się boleśnie obic jajek, więc myśle ze kupienie sobie ochraniaczy na jajka jest poprostu bezsensowne :)
pzdr
Jasiek
hmm z jednej strony mi sie smiac chcialo..ale z drugiej..raz tak spadlem na jaja...ze obla mnie zimny pot..zrobilo mi sie bialo przed oczami chcialo wymiotowac...zrobilo mi sie slabo i nie moglem sie wyprostowac...musialem taki skulony do domu isc...polozylem sie i chcialem sobie wypic cherbate zeby mi siel epiej zrobilo...i pamietam ze mialem nawet takei dziwne uczucie w ustach....ehh ale naszczescie hydraulika dziala jak nalezy :D ale przezylem chwile stresu...;)
Każdy sie boi o jajca przy no futerze ja tez sie bałem ale nie spadłem na jajca tylko na dupe przy próbach :p A co do zasysania między rame a opone to tak miałem jak mi sie suport ujebal czyli pękł w pół :D Troszke bolało, też musze sobie taki kupic :)