Witam!
Przyszedł czas wymienić styranego RST na coś lepszego...
Napiszcie mi jaki najlepszy amorek dostane z rura sterową o rozmierze 1 cal ( gwintowaną). Wydaje mi sie że RST Omega SC, całkiem całkiem ale chciałbym cos z tłumieniem z prawdziwego zdażenia.
Jeżdże dość agresywnie, ale nie mam kasy na nowy rowerek wiec musze usprawnić mój stary.
hej futro ile mozesz na niego wylozycz ?? jak z 600 zl to kup sobie rame np destroyer albo drag albo point i do tego sztywny widelec zamiast tego amorka to bedzie najlepsze rozwiazanie
tak wg mnie to tesh bedzie najlepszy wybora ja bym ise zastanowil jeszcze nad DC amstaff'em (659zl) tylko zdradz nam ile mozesz wylozyc :-) Do "rupiecia(?)" niedokladaj lepiej no chyba ze to jest dobry "rupiec(?)"
Powiem ci że możesz kupic każdego amora nawet na 1 i1/8.
Ale musisz zobaczyć, czy jest wykręcana rura sterowa.
Rura sterowa musi mieć dosyć grube ścianki, no i wtedy dajesz do tokarza żeby ci stoczy tą rure sterową do 1 cala.
I problem rozwiązany.
Jaki tokaż ludzie!!! Jak mówisz że agresywnie jeździsz to lepiej se stery na ahead zmień najpierw. Nie widze klasycznego mostka w cięższej akcji-niedługo sie może rozjebać.
Rada moja taka: kup se pan nowe stery i mostek i kiere jak ci hajsu starczy a jak masz kasy tylko na jakieś tanie rst to go nie kupuj, zostań przy swoim styranym, nowy nie bedzie chodził o wiele lepiej. Potem dozbieraj siana na nową ramę i wsadź tam tego swojego rst z dokupioną nową rurą(39zeta wsklepie) no a potem w końcu dozbieraj na jakiś dobry amor.