heeeeeeeeeelp!!!:)
heeeeeeeeeelp!!!:)
Witam,
W tym sezonie planuje zakup rowerku, na ktorym mozna by pojezdzic streetowo jak i poskakac na dirtowych hopkach. Troszke sie zagubilrm przegladajac stronki producentow, gdyz sa tam rowery albo do jednego, albo drugiego, a chcialbym na swoim sprzecie robic obydwie rzeczy. Mam zatem pytanie a zarazem prosbe, czy jako duzo bardziej kompetentni niz ja znawcy tematu moglibyscie mi cos doradzic?? Dodam, ze na rowerek mam zamiar wydac nie wiecej niz ok. 2800 pln.
Z gory dzieki,
pozdro
ps, myslicie, ze np kona shred albo scrap spelnia powyzsze kryteria i warto to kupic??
W tym sezonie planuje zakup rowerku, na ktorym mozna by pojezdzic streetowo jak i poskakac na dirtowych hopkach. Troszke sie zagubilrm przegladajac stronki producentow, gdyz sa tam rowery albo do jednego, albo drugiego, a chcialbym na swoim sprzecie robic obydwie rzeczy. Mam zatem pytanie a zarazem prosbe, czy jako duzo bardziej kompetentni niz ja znawcy tematu moglibyscie mi cos doradzic?? Dodam, ze na rowerek mam zamiar wydac nie wiecej niz ok. 2800 pln.
Z gory dzieki,
pozdro
ps, myslicie, ze np kona shred albo scrap spelnia powyzsze kryteria i warto to kupic??
-
- Kontakt:
Jezu, ale wy macie problemy z tymi tematami. Moze ma zawrzac zawartosc psota odrazu w temacie ?:>
Rower zloz sobie. Jezeli oczywiscie ma byc tylko do streetu i dirtu taki.
Destroyer street 2006
Judy sl albo da bomb sztywny
kolka 2x 24' single track
piasty ns albo reborn.
korba bmxowa z mk biku ta cobra ps 4czy jakos tak
ss.
Ns pure i mostek zoom bmx siodelko velo bmx i na tyl hyesa mx 2 z klamka sram 9.0 albo avid. I fajny bike :)
P
Rower zloz sobie. Jezeli oczywiscie ma byc tylko do streetu i dirtu taki.
Destroyer street 2006
Judy sl albo da bomb sztywny
kolka 2x 24' single track
piasty ns albo reborn.
korba bmxowa z mk biku ta cobra ps 4czy jakos tak
ss.
Ns pure i mostek zoom bmx siodelko velo bmx i na tyl hyesa mx 2 z klamka sram 9.0 albo avid. I fajny bike :)
P
Ssij pento