Podkładka ?
-
- Kontakt:
Podkładka ?
Czy stanie się coś (ze sterami lub czymś innym) jeżeli nie dam podkładki dystansowej pod mostek ?
Podkładka DYSTANSOWA............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................służy do ...................DYSTANSOWANIA......................................................................a nie do ochrony sterów przed uszkodzeniem.
Myśl człowieku.
(poldeck ma już dosyć takich topiców, to jest pierwszy topic w którym się wyzłośliwiam)
pozdro4 all
Myśl człowieku.
(poldeck ma już dosyć takich topiców, to jest pierwszy topic w którym się wyzłośliwiam)
pozdro4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
GG:8899894
W Afryce umrze z głodu 10 murzynków...
A tak powaznie to czasem zamiast zadawć głupich pytan poporstu pomyśl. I juz będziesz wiedział ze nic sie stać nie moze.
Poporstu jak czegoś w mechanice rowerowej nie jestes pewien to bierzesz i robisz tak.
1) Ustawiasz przed sobą daną cześć.
2) Siadasz przed tym na krześle
3) Wpatrujesz sie przez godzine.
Musisz wpatrując sie w to dojśc do tego jak to działa a jak dojdziesz do tego jak coś działa to będziesz znał odp. na pytania odnośnie tego :)
Proste nie :)
pozdrawiam i zycze powodzenia :)
A tak powaznie to czasem zamiast zadawć głupich pytan poporstu pomyśl. I juz będziesz wiedział ze nic sie stać nie moze.
Poporstu jak czegoś w mechanice rowerowej nie jestes pewien to bierzesz i robisz tak.
1) Ustawiasz przed sobą daną cześć.
2) Siadasz przed tym na krześle
3) Wpatrujesz sie przez godzine.
Musisz wpatrując sie w to dojśc do tego jak to działa a jak dojdziesz do tego jak coś działa to będziesz znał odp. na pytania odnośnie tego :)
Proste nie :)
pozdrawiam i zycze powodzenia :)
-
- Kontakt:
Ale wy jesteście mądrzy :D ( typowo) tylko ze jeżeli zastosuje sie podkładke to stery sa bardziej usztywnione. Bo poprzez skręcenie mostka za pomocą grzybka dociskamy go do sterów i jeżeli damy podkładke to bedą poprostu lepiej docisnięte (równomiernie). Mi tylko chidziło o waszą odpowiedz na moje pytannie ( tak stanie się lub nic się nie stanie) a nie wywody w stylu tekstów jakie napisał "motomysz" czy "poldeck". Pierwszy raz zdarzy mi się że bedę skłdał bika beż zastoswoania podkładki dyst .... ( wszytsko z mojej storny)