Olaboga :) naturalne ochraniacze? :)
Olaboga :) naturalne ochraniacze? :)
http://www.pinkbike.com/photo/736588/
Wydaje mi się, że jazda z takim bagażem może być ciężka :)
Naturalna zbroja, zbędny balast nie potrzebny :P
Wydaje mi się, że jazda z takim bagażem może być ciężka :)
Naturalna zbroja, zbędny balast nie potrzebny :P
Magda od Mongoosa
-
- Kontakt:
Hmm ta lala ma duże zderzaki bo nie wydaje mi się. Po prostu się wypięła i tak to może wyglądac a nawet nie wygląda. laska fakt paskudna jak noc, moze dla tego ze nie za bardzo gustuje w blondynkach.
Mówiłem żebyście zamyakali lodówki bo pasztety uciekaja. Ja mam na swojej 4 metry łańcucha i 3 kłódki ;).
Mówiłem żebyście zamyakali lodówki bo pasztety uciekaja. Ja mam na swojej 4 metry łańcucha i 3 kłódki ;).
Dam dupy za gar zimnej zupy....
Nie mój drogi, taki balast, prowadzi to tego, że przy zjeździe tworzy sie próżnia za toba :) i nawet banshee nie pomoże.KuMiK pisze:MadziaH zazdrościsz balastu?? :P
Kiedyś już widziałam foty tej Barbie, i było tam napisane, że jest vice mistrzynią Kanady w DH.
Ale uważam, że wizualnie nie należy do najpiękniejszych. I jakoś mi nie pasuje do takiego sportu.
Magda od Mongoosa
MadziaH...heh dopiero po fotach zauwazylem ze jestes dziewczymna:)..ale jakby sie tak zastanowic to piersi moga przeszkadzac w uprawianiu sportu...slyszalem kiedys o specjalnym biustonoszu dla biegaczki ktory mial jakies silowniczki...ktore stabilizowaly biust podczas biegu...w teleexpresie o tym mwili wiec chyba prawda...swoja droga...czy zdrobniale na Madzie mowi sie Maja?:>
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20382844
Ja uważam, że taki biust to dla kobiety przekleństwo.
Niestety dziewczyna nie wygląda na zbyt inteligentną. (przynajmniej sprawia takie wrażenie)
Mówi się, że w sprawach gustów się nie dyskutuje. Są gusta i guściki.
Ale co do walorów piersiowych tej pani, to żal mi jej.
Ps. quilong Madzia to już jest zdrobnienie od Magdaleny.
Niestety dziewczyna nie wygląda na zbyt inteligentną. (przynajmniej sprawia takie wrażenie)
Mówi się, że w sprawach gustów się nie dyskutuje. Są gusta i guściki.
Ale co do walorów piersiowych tej pani, to żal mi jej.
Ps. quilong Madzia to już jest zdrobnienie od Magdaleny.
Magda od Mongoosa