SKLEPY ROWEROWE :?
-
- Kontakt:
SKLEPY ROWEROWE :?
yo,
ciekawi mnie skąd jakieś mniejsze sklepy rowerowe, np bike-center.pl mieszczący sie w piwnicy, biorą towar ? przecież te bombery nie mają normalnej gwarancji, tylko wystawioną przez nich.. więc od dystrybutora polskiego na pewno nie :)
macie jakieś pomysły ?
ciekawi mnie skąd jakieś mniejsze sklepy rowerowe, np bike-center.pl mieszczący sie w piwnicy, biorą towar ? przecież te bombery nie mają normalnej gwarancji, tylko wystawioną przez nich.. więc od dystrybutora polskiego na pewno nie :)
macie jakieś pomysły ?
-
- Kontakt:
Rozmawiałem z kolesiami z sklepu internetowego www.mbike.pl . Mają sklep rowerowy w Tychach na Śląsku i otwierają nowy sklep w Krakowie (na ul. Łobzowskiej 40) Co dziwne prowadzi ten sklep dwóch kolesi w wieku 19 i 20lat :0 I podobno biorą części z sześciu hurtowni. Chociaż jak patrzę to nie mają zadużo części z Shimano ale podobno będą mieć dużo Suntourów od marca.
-
- Kontakt:
Hurtowni!!!, jak można popęłniać tak banalne błędy, ludzie, najpierw ortografia, dopiero później publiczne pisanie!! "Matys HIPNO" polecam pisać posty w Wordzie, poczym sprawdzić dobrze ortografię, i wkleić na forum elorap
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane