tryskajaca krew
-
- Kontakt:
tryskajaca krew
W jaki sposob zrobic krew, ktora wy "wytrysnela" po postrzale z np. pistoletu..
widzialem taka w "syndykacie sprawiedliwosci"(kto ogladal, ten wie, ale pewnie 99,9% ludzi na forum, nie wie co to jest, moze ten 0.1% bedzie wiedzial... ale to nei istotne) i zaciekawilo mnie to... poza tym przyda mi sie w przyszlosci.
1. robic to w 3d? jezeli tak, to jak.
2. moze sa gdzies tego typu efekty, do wmontowania w film? szukalem troche, ale nie znalazlem za wiele...w prawdzie to nic.
na www.detonationfilms.com sa wybuchy - nie ma podobnej strony z krwia?
w 3d sie malo orientuje, ale raczej robienie tego w 3d nie ma sensu. kiedys probwalem zrobic to we flashu, ale najelpiej to nie wyglada.
lopatologicznie
dostaje kulke, krew tryska mi z reki... jak to wykombinowac...
widzialem taka w "syndykacie sprawiedliwosci"(kto ogladal, ten wie, ale pewnie 99,9% ludzi na forum, nie wie co to jest, moze ten 0.1% bedzie wiedzial... ale to nei istotne) i zaciekawilo mnie to... poza tym przyda mi sie w przyszlosci.
1. robic to w 3d? jezeli tak, to jak.
2. moze sa gdzies tego typu efekty, do wmontowania w film? szukalem troche, ale nie znalazlem za wiele...w prawdzie to nic.
na www.detonationfilms.com sa wybuchy - nie ma podobnej strony z krwia?
w 3d sie malo orientuje, ale raczej robienie tego w 3d nie ma sensu. kiedys probwalem zrobic to we flashu, ale najelpiej to nie wyglada.
lopatologicznie
dostaje kulke, krew tryska mi z reki... jak to wykombinowac...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: