18 nastka Lokal w okolicy krk propozycje
-
- Kontakt:
18 nastka Lokal w okolicy krk propozycje
Witam, mam jeszcze trochę czasu do 18nastki mam we wrześniu, ale planuje zrobić pod koniec wakacji dla znajomych z polski. Obliczyłem na oko 150 osób.
Impreza ma się odbyć w okolicach krk teraz muszę rozminić koszta + lokal
myślałem o fantasy parku albo czymś równie dużym ale obawiam się że fp będzie za drogi
Na wszystko powinieniem mieć ok 5k
podajcie jakieś ciekawe duże lokale w krk, oraz wasze doświadczenia
Pozdrawiam !
Impreza ma się odbyć w okolicach krk teraz muszę rozminić koszta + lokal
myślałem o fantasy parku albo czymś równie dużym ale obawiam się że fp będzie za drogi
Na wszystko powinieniem mieć ok 5k
podajcie jakieś ciekawe duże lokale w krk, oraz wasze doświadczenia
Pozdrawiam !
http://karolek.free.fr/
jak zrobisz z jakims swoim dobrym ziomkiem to wyjdzie cie 2 razy taniej w lepszym (większym) lokalu. Proponuje "Faust" albo "Uwaga". Możesz posprawdzać na www.knajpy.krakow.pl .
back in da game...
-
- Kontakt:
ChaRlie.FRa nie szkoda Ci kasy na takie cos? wiesz ila taka impreza kosztuje ? ja robiłem swoja na 50 osob lokal + muzyk+ catering+ alkohol zapłaciłem 2000zł biorac pod uwage ze to ma byc gdzies w krk wiec pewnie moje x 1.5 i na 3 razy wiecej osob to zapłacisz za takie cos jak za wesele. Zastanow sie czy impreza ktora bedzie trwała tylko noc jest warta tyle kasy. Nie mowe nie w ogole imprezie ale ja bym ograniczył liste gości i to zdecydowane.
A dodam jeszcze ze wiem ze skoro pyta o lokal to moja odpowiedx jest nie na temat ale tak mi sie pomyslao ze moze ChaRlie.FR nie zdaje sobie sprawy z kosztów takiego przedsiewziecia.
A dodam jeszcze ze wiem ze skoro pyta o lokal to moja odpowiedx jest nie na temat ale tak mi sie pomyslao ze moze ChaRlie.FR nie zdaje sobie sprawy z kosztów takiego przedsiewziecia.
http://www.pinkbike.com/photo/6739274/
-
- Kontakt:
karol.fr zdaje sobie jak najbardziej i chce żeby taka impreza była jedyna w swoim rodzaju i najlepsza wsród tego rocznika znajomych 18nastek, chce żeby każdy ją jak najmilej wspominał a szczególnie ja do końca życia 5k mam ze swoich pieniędzy a wątpię żeby żaden z rodziców nie był chętny pomóc alko wcale nikomu nie muszę płacić. Zapraszam poprostu do lokalu. każdemu max 1 piwo a później każdy w swoim zakresie. Nie tylko alkohol się liczy..
kumpel zrobił w klubie w krk jakimś zapłacił może 1500 zł ponad 90 osób każdy większość rzeczy we własnym zakresie zapłacił tylko za wynajem i ochrone.
kumpel zrobił w klubie w krk jakimś zapłacił może 1500 zł ponad 90 osób każdy większość rzeczy we własnym zakresie zapłacił tylko za wynajem i ochrone.
http://karolek.free.fr/
-
- Kontakt:
mozesz pod krakowem w Energy 2000 ;] www.energy2000.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a ludzie narzekaja zę nie maja kasy na rower:D ja mam 18 w wakacje, bede wtedy z paroma kumplami na rowerku gdzieś w świecie wiec sie obleje na miejscu, potem tylko na dzien dwa ze swoja kobieta i luz. Jak dla mnei wydawanie takiej kasy mija sie z celem..ale moze ma tu też znaczenie fakt zę ja zdecydowanie nie lubie tego typu imprez w klubach..no i otoczenia najebanych200-300 osób z któych połowy nie znam. W moim wypadku zawsze sie to konczy tym zę sie szybko schlewam, robie coś głupiego i są awantury..a co do cen to w samym krakowie pare osób robiło i koszta zwykle idą w okolice 700-800 zł. Miejsca? FSHUT na kazimierzu, moze rotunda, sporo tego naprawde..
-
- Kontakt:
krawiec wiem o tym daltego na swoja przeznaczyłem 2000. Nie wiedziałem po prostu czy ChaRlie.FR zdaje sobie sprawe z kosztow. Teraz juz wiem i jak najbbardzij popieram momysł jesli hgo na to stać. szele ja mam wrecz odwrotne doświadczenai do mnie przyszło jakies 75 % ludzi. ChaRlie.FR Jeśli moge cos jeszcze doradzic to nie inwestuj w jedzenie bo to jest najdrozsze. Jak ja bym robił teraz to wynająłbym tylko lokal + tort + lampa szampana dla kazdego (nie wiem jak wam ale mi sie ta tradycja podoba). Ale wtedy znowu potrzebne sa takies tacki/talezyki , sztucne...;] cholera to nie takie proste jest. W każdym razie zycze powodzenia w organizacji i udanej zabawy.
http://www.pinkbike.com/photo/6739274/
-
- Kontakt: