Fifa 06 - duży problem ;(
Fifa 06 - duży problem ;(
Siema. Chodzi o to, że jak włączam Fife 06 to gra zachowuje sie tak jakbym ciągle trzymał wciśniętą którąś ze strzałek w bok... ;/ np przy wyborze drużyny bez przerwy mi sie przewijają drużyny/ ligi i nie da sie nawet nic konkretnego wybrać, nie moowiąc już o graniu... ;(
nie mam pojęcia co z tym zrobić, może ktoś z Was miał taki problem, albo wie jak to naprawić??
Thx za wszystkie odpowiedzi (jeśli jakieś będą);D
Pozdro!
P.S.
tak dzieje się w pełnej wersji (angielskiej) i w demie też... ;|
nie mam pojęcia co z tym zrobić, może ktoś z Was miał taki problem, albo wie jak to naprawić??
Thx za wszystkie odpowiedzi (jeśli jakieś będą);D
Pozdro!
P.S.
tak dzieje się w pełnej wersji (angielskiej) i w demie też... ;|
HopeMagic Fifa wymiata :) Gram w nią o 97 roku :) Czyli...długo
Hope tak ma, że nie toleruje tych co w piłkę grają :D Dowiedziałem się od niego na gg, nie chciał ze mną gadać, jak się dowiedział, że złamałem nogę (stan obecny) grając w gałę ;P
Hope tak ma, że nie toleruje tych co w piłkę grają :D Dowiedziałem się od niego na gg, nie chciał ze mną gadać, jak się dowiedział, że złamałem nogę (stan obecny) grając w gałę ;P
www.cykloza.pl
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
GÓRNIKja tam najdłużej grałem w 2005, a tak poza tym to od Road to World Cup '98 grałem we wszystkie ;D
06 mam akurat i chciałem zobaczyc co tam zrobili nowego, ale ni ch** nie moge rozwiazac w/w problemu... ;/ reinstall gry nic nie daje, odłączenie gamepada też nie... jeszcze spróbuje wrzucić nowego DirectX-a, a jak to nic nie da to sie poddaje po prostu... ;| i wracam do starszej Fify ;D
06 mam akurat i chciałem zobaczyc co tam zrobili nowego, ale ni ch** nie moge rozwiazac w/w problemu... ;/ reinstall gry nic nie daje, odłączenie gamepada też nie... jeszcze spróbuje wrzucić nowego DirectX-a, a jak to nic nie da to sie poddaje po prostu... ;| i wracam do starszej Fify ;D
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
www.ldsc.yoyo.pl