Duro Triple vs. sztywny widelec Trek
Duro Triple vs. sztywny widelec Trek
jak w temacie.
tu są linki http://www.mbike.pl/product_info.php?cP ... cts_id=435
a do Treka nie mam linka.
pzdr
tu są linki http://www.mbike.pl/product_info.php?cP ... cts_id=435
a do Treka nie mam linka.
pzdr
Jak coś do duro zwykłe.. bo triple z dupy jest... Zależy co chcesz robić... a poza tym temt był przewałkowany www.dh-zone.com/search.php
Buhahahahahahha, zabijcie mnei bo ja jego śmiechem zabije. Człowieku te amorki sa (duro triple) około 2 tyg na rynku i zapewne nikt jeszcze nie miał okazji na tym pośmigać.
Kup jakiegoś sztywniaka: DaBomb, CMP itp.
A taki offik:
MYŚLENIE NIE BOLI!! (testowano na ludziach)
Kup jakiegoś sztywniaka: DaBomb, CMP itp.
A taki offik:
MYŚLENIE NIE BOLI!! (testowano na ludziach)
Dam dupy za gar zimnej zupy....
-
- Kontakt:
boooze ale poj****y temat.
Wiadomo ze duro triple to zupelnie inne przeznaczenie niz sztywniak.
Swoją drogą podziwiam ludzi jeżdżących na sztywniakch... ja wole juz starego suntoura od sztywniaka(wbrew pozorom stare modele xcp byly na prawde bardzo wytrzymale, ale nie o tym topic.) Sztywniak to nie dla mnie i odradzam go raczej.
Wiadomo ze duro triple to zupelnie inne przeznaczenie niz sztywniak.
Swoją drogą podziwiam ludzi jeżdżących na sztywniakch... ja wole juz starego suntoura od sztywniaka(wbrew pozorom stare modele xcp byly na prawde bardzo wytrzymale, ale nie o tym topic.) Sztywniak to nie dla mnie i odradzam go raczej.
[OT]
co do starych suntourow - jak sprzedalem mojego starego treka z braku kasy na rame to dostalem takowego od kumpla. jak na streecik i zabawe na malych hopkach to ok, ale po jakims miesiacu pekl mi wtdy kiedy nie trzeba bylo i sie rozsmarowalem na chodniku ;)
[/OT]
tak, bierz duro triple i potem pytaj jak barspina zrobic :)
ehh OFCOZ TREK jak znajdziesz
co do starych suntourow - jak sprzedalem mojego starego treka z braku kasy na rame to dostalem takowego od kumpla. jak na streecik i zabawe na malych hopkach to ok, ale po jakims miesiacu pekl mi wtdy kiedy nie trzeba bylo i sie rozsmarowalem na chodniku ;)
[/OT]
tak, bierz duro triple i potem pytaj jak barspina zrobic :)
ehh OFCOZ TREK jak znajdziesz
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt: