Downhill Disc DH?

tadzio-krk
Kontakt:

Downhill Disc DH?

Post autor: tadzio-krk »

Witam,
chcialbym sie dowiedziec czy wiecie co to za obracz, widzialem ja dzis w sklepie rowerowym byla biala gruba i miala napis Downhill DISC i obok DH, kosztowala 65zl a gruboscia przypominala double wide ktora byla zaraz obok niej. Czy warto wogule ja kupowac wkladac kase z racji takiej ze jestem lekki i nie skacze niewiadomo jakich dropow oraz nie mam zaduzo kaski na obrecze ?

pozdrawiam
tadzio-krk
JimSTW
Kontakt:

Post autor: JimSTW »

myślę że to była Vuelta Rodi Excalibur DH :D ale ona wcale nie jest taka gruba ;)
Szefix114
Kontakt:

Post autor: Szefix114 »

www.allegro.pl poszukaj sobie !
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=108812057
myszek
Kontakt:

Post autor: myszek »

warto jesli zapleciesz na dobrych szprychach, i DOBRZE ci to wykonają....nadaje sie raczej na przod, ale jesli nie napierdalasz mocno to moze byc i tyl ( moj excalibur z tylu ma juz 1,5 roku :-)... centruje sie, to fakt.ale bez jakis tam tragicznych powszechnych historii o pekaniu/rozlazeniu sie na laczeniu )

.... moze tak.... jest to NAJTANSZA obrzecz i NAJLEPSZA za ta cene do robienia czegos wiecej niz 'nic'
ten koleś pode mną to ***** :D:D
za0_DR/FR
Kontakt:

Post autor: za0_DR/FR »

A co wy pierdolicie. Obręcz jest wyjebana, najlepsza w stosunku jakosć cena i przewyszża swoją potega wiele droższych obręczy. Mam juz takowa druga. Pierwszą miałem na 26" i nic się z nia nie dziala a wiele razy miało prawo. Po masakrycznym przyjebaniu s hope zrobił się tylko wgniot a obręcz jak była prosta tak nadal jest. Teraz mam 24" pizgam 180 nawalam w streecie, abubaci itp i z obręcza kompletnie nic się nie dzieje. Ludzka mentalnośc jak cos jest tanieto musi być hujwe. Obręcz na prawde godna polecenia na każde warunki.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
KonradEx
Kontakt:

Post autor: KonradEx »

Mam ta obrecz jest naprawde super trzyma sie dobrze. Mysle ze jak berdzie dobrze zapleciona na pozadnych szprychach to wytrzyma naprawde dlugo.
tadzio-krk
Kontakt:

Post autor: tadzio-krk »

tak byla to Vuelta Excalibur DH. A ty Szefix114 nie ucz mnie gdzie mam szukac bo wiem do czego sluzy opcja SZUKAJ jak ALLEGRO, GOOGLE i wiele wiecej mediow =o.

pozdrawiam
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

nie jest zła ta obręcz (tak mówią) ja mam ją teraz na przodzie, bo rozwaliłem kółko i nie miałem kasy akurat na nowe, dlatego wziąłem ją.

Polecam poczytać ;)

http://www.dh-zone.com/sprzetownia/rece ... pr&SID=439
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
Andrew
Kontakt:

Post autor: Andrew »

do tego szefix zhanbil dulal slaloma montujac w nim duro :']
ODPOWIEDZ