Oponka do Pitbulla.
Oponka do Pitbulla.
Mam jedno pytanie: Jaka max opona wejdzie do ramy pitbulla na kole 24 i 26". Jeszcze jedna sprawa jak szeroka opona wejdzie do Suntura XC-Pro, na oko wygląda mi na 2,6, ale nie wiem dokładnie. Wiem jakie są dane katalogowe ramy, ale ja chce wiedziec od osób jeżdzących jaka opona max. wejdzie do ramki i amora. Dzięki za odpowiedzi!
http://www.dobrerowery.com/product_info ... cts_id=192 ponawiam temat, czy wejdzie mi ta oponka 2,5 na kołach 26 do pitbulla 2005, zakładałem oponke kolegi 2,65 i tarła, czy ta będzie okej, i czy bedzie tarła przy małej centrze
dircik rozmiar rozmiarowi nie jest rowny 2.5 jednego producenta nie musi odpowiadac 2.5 innego ! podobnie jak z numeracja butów
od siebie dodam ze na 26 max to NBX 2.5/dedka do 3.0 i obreczy 40mm
na 24 calach wchodzi gazza 3.0 i profilem dorównuje oponie 2.6 cali
Jesli chcesz wiedziec czy wejdzie musisz znalezc kogos kto to przymierzal bo inaczej to czyste gdybanie.
od siebie dodam ze na 26 max to NBX 2.5/dedka do 3.0 i obreczy 40mm
na 24 calach wchodzi gazza 3.0 i profilem dorównuje oponie 2.6 cali
Jesli chcesz wiedziec czy wejdzie musisz znalezc kogos kto to przymierzal bo inaczej to czyste gdybanie.
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale