Problem z gg:/
Problem z gg:/
cze
mam problem z gadu-gadu...
wlaczam kompa wszystko jest ok... wlaczam gg i wtedy komp zaczyna tak jak by pracowac znazy dysk sie swieci czerwona lampka i chodzi glosniej i myszka normalnie ruszam ale nie moge nigdzie kliknac ani na przegladarke ani na start na pulpicie tez nic nie daje rady:/(a czasami jak ruszam myszka to z dysku wychodza takie dziwne dzwieki:D)
instalowalem jescze raz gg ale to samo jest:/
prosze o pomoc:)
mam problem z gadu-gadu...
wlaczam kompa wszystko jest ok... wlaczam gg i wtedy komp zaczyna tak jak by pracowac znazy dysk sie swieci czerwona lampka i chodzi glosniej i myszka normalnie ruszam ale nie moge nigdzie kliknac ani na przegladarke ani na start na pulpicie tez nic nie daje rady:/(a czasami jak ruszam myszka to z dysku wychodza takie dziwne dzwieki:D)
instalowalem jescze raz gg ale to samo jest:/
prosze o pomoc:)
mysle, ze to nie przez gg... tylko gg dodatkowo 'natęza' prace procka... i komp sie gubi w tym co ma robic... pewnie zassałes jakiegos wirusa co blokuje wszystko... mialem podobna sprawe ostatnio, przez siec na 2 kompy mi sie 'dziad' wrabał i zdemolowal pol kompa, pouszkadzał pliki... i wlazł do biosu, reinstalka windy nic nie dała, dopiero update bios'a pomogl... wiec penwie masz wira, wiec wez przeinstaluj winde (powinno pomoc) i uzywaj jakiegos antyvira;]
www.feel-free.pl
-
- Kontakt: