czlowieku... ja nie wiem czy ty umiesz latac schody, ale jak chcesz skakac poczworne schody, nie spadajac na ostatnie?? gleba konkretna, musialo bolec.
Matiz_dh wogole to nawet niezle bylo...ale mam pytanie ty skaczesz na sztywniaku?? bo na filmie neizabardzo sie doaptruje...jak mozesz podaj setup rowerku bo mnei to interesuje.
pozdro
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...
panie pan_saper71 latam na sztywniaku jak widać a teraz panie Kid nie chcialem wylądować na ostatnie tylko na te trzecie i jak widać nie dużo mi brakowało więc nie kozacz mi tu pytaniem czy ja umiem lataćtakie schody
Matiz_dh pisze:panie pan_saper71 latam na sztywniaku jak widać a teraz panie Kid nie chcialem wylądować na ostatnie tylko na te trzecie i jak widać nie dużo mi brakowało więc nie kozacz mi tu pytaniem czy ja umiem lataćtakie schody
logicznie myslac, ladujac na 3... dalej spieprzylbys sie na twarz... chyba, ze masz tak silne lapy i tak dobrze umiesz kontrolowac rower... chetnie bym to zobaczyl... oczywiscie udany skok, nie glebe.
panie Kid na początku skakałem na te drugie od góry i utrzymywałem rower więc jak bym doleciał na te trzecie bym to ustał , udanego skoku na trzecie Panie Kid nie zobaczysz ....ponnieważ gdybym sie nie połamał na nich to może bym jeszcze raz spróbował ale dam sobie spokuj z tymi schodami ...może w dalekiej przyszłości
pozdro!
musiało boleć... co będę *********. wiem ze bolało bo widzialem Cie Matiz_dh od razu po wypadku. radzeCi daj sobie spokoj z tymi schdami chyba ze na drugie