amor na rok
amor na rok
zastanawiam sie czy jako przejściowy amor na ten rok nie kupić sobie duro lub duro triple.wiecie już coć na ich temat? jeżdże raczej w dualu i stricie. a może coś innego?
-
- Kontakt:
alk Jak chcesz jeszcze cos co fajnie chodzi to moge Ci jeszcze poradzic. RS Pilot (ale to maorek do xc mozen ei wytrzymac) Judy xc (mialem wzyszy model dawal rade, roznil sie tylko tym ze moj mial u-truna i troche wiecej skoku) Judy c z 2001 (fajny sprzecik) za 500 zl koelga ostatnio kupil psylo sl na sztywna . Wiec jak poszukasz to kupisz dobry amor nie koniecznie na rok.
Ssij pento
-
- Kontakt:
MaxDamageDA Daj sobie już spokój ;] Nie każdego stać na aviego, a nie każdy chce kupować używanego monstera.. i kropka
alk
Przejściowy.. a jaki masz teraz??
Zresztą poszukaj bo o duro było bardzo dużo...
A może podasz jeszcze taki szczegół ile masz kasy?? :P
Ja jeździłem cały rok na duro, właśnie jako na amorze zastępczym.. i byłem z niego zadowolony.. spełniał moje oczekiwania odnośnie 4x, dirt, streetu...
alk
Przejściowy.. a jaki masz teraz??
Zresztą poszukaj bo o duro było bardzo dużo...
A może podasz jeszcze taki szczegół ile masz kasy?? :P
Ja jeździłem cały rok na duro, właśnie jako na amorze zastępczym.. i byłem z niego zadowolony.. spełniał moje oczekiwania odnośnie 4x, dirt, streetu...