Kontakt z Destroyerem
Kontakt z Destroyerem
Czy na forum jest jakiś przedstawiciel firmy Destroyer ??
Bardzo pilne!!!!
Bardzo pilne!!!!
tomo: u mnie na www jest jesten tel. nie wiem z którego on korzysta na codzień, zawsze można sprawdzić w dziale kontakt na www.destroyer.pl - link u mnie obok danych też jest :)
a podałem jeszcze GyGy bo czasami ktoś chce o coś zapytać a nie chce mu się dzwonić
ramy całkiem fajne, obecnie śmigam na Destroyerze DS2 z Deltą HL z przodu i jak na razie jeździ i lata się spox
a podałem jeszcze GyGy bo czasami ktoś chce o coś zapytać a nie chce mu się dzwonić
ramy całkiem fajne, obecnie śmigam na Destroyerze DS2 z Deltą HL z przodu i jak na razie jeździ i lata się spox
a ja tam jestem bardzo zadowolony z uslug destroyera. zamowilem sobie dwie ramki DS1 no i zadzwonil do mne Pan Tomek po tygodniu od zamowienia i powiedzial ze nie maja teraz DS1, dlatego wyslą mi dwie DS2 w cenie DS1. wielki plus dla nich. tylko ze za moim widelcem SC ktory maja mi tam zespawac bede musial jeszcze z tydzień poczekac. no ale trudno jakos wytrzymam