Rysunki techniczne ram...
-
- Kontakt:
Rysunki techniczne ram...
w z/w z tym, że tata mojej dziewczyny pragnie zrobić jej ramę do skakania...prosze was o rysunki techniczne (czyli takie na których będą zaznaczone kąty, długości rurek itd, itp) dobrych ram do Dirtu/streetu...
Jakieś linki...pliss...
z góry dzięki....dajcie szanse dziewczynie :P Bo chce, ale nie ma na czym :P A jej starszy ma możlliwości takie cuś wyczrować.. :]
Bóg zapłać za uwagę
Jakieś linki...pliss...
z góry dzięki....dajcie szanse dziewczynie :P Bo chce, ale nie ma na czym :P A jej starszy ma możlliwości takie cuś wyczrować.. :]
Bóg zapłać za uwagę
hui
hm... no wejdz se na np. www.velo.pl i zobacz se geo ram
http://www.destroyer.pl/ramy/geometria/jump.jpg
jak cos jeszcze znajde to zapodam, ale powiem ze watpie w powodzenie takiej akcji, pospawanie tego wszystkiego prosto nie jest w cale takie proste no i trzeba miec odpowiedni material a nie jakies rury kanalizacyjne :D
jak cos jeszcze znajde to zapodam, ale powiem ze watpie w powodzenie takiej akcji, pospawanie tego wszystkiego prosto nie jest w cale takie proste no i trzeba miec odpowiedni material a nie jakies rury kanalizacyjne :D
20 inches isn't a crime
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wiesz ja cię mati-biker podziwiam.. Chcesz powierzyć ciałko swojej dziewczyny umiejętnościom jej starego (ale to perwersyjnie zabrzmiało ;) ). Pamiętaj że jak dziewczynisku (Boże nie dopuść!) rama pęknie przy lądowaniu to już może nie wyglądać tak samo jak wcześniej. Więc albo namów jej starszego do kupienia porządnej ramy, albo doinwestuj ją przy zakupie ochraniaczy :]
[url=http://slopestyle.pl]Slopestyle.pl[/url] - [b]Magia rowerowej ekstremy[/b]
-
- Kontakt:
Próbowałem już jemu wytłumaczyć, że wbrew pozorom to nie jest takie proste...Ale on jest mądrzejszy...Jak wiadomo z zięciem :P trzeba żyć w pokoju :P toteż nie zamierzam się z nim kłucić....Jak mu wyjdzie coś z dupy..to raczej sam nie pozwoli jej na tym skakać....A być może zrobi ramę na wzór Lee Toy i zmieści się w kwocie 300 zł...nie wiem...jej starszy jest zdolny (tak jak patrzyłem na resztę jego prac - malowidła, rzeźbienie, robienie mebli - praktycznie calą chałupę umeblował) Dobra...nara
To proszę o propzycje firm z ramami, bo mi się już pomysły kończą...:P
To proszę o propzycje firm z ramami, bo mi się już pomysły kończą...:P
hui