cobra ps4+kmc710+singiel z deorki
cobra ps4+kmc710+singiel z deorki
Witam. Mam singla zrobionego z kasety deore, zastanawiam się czy jesli kupie korbe ps4 z bmxowym lancuchem wszystko bedzie dzialało.
Mam takie obawy ponieważ czytalem, ze rozstaw łancucha bmx jest inny od mtb, czy to prawda, czy wszystko powinno chodzic bez oporów??
Mam takie obawy ponieważ czytalem, ze rozstaw łancucha bmx jest inny od mtb, czy to prawda, czy wszystko powinno chodzic bez oporów??
-
- Kontakt:
bzdury slyszałes, w tej korbie masz stalowy blat w tej korbie taki sam jak w bmx-ach, malo sztywny :), mam lancuch kmc 710 i zastawiam sie czy na tym zestawie nie zaczac grindowac, a blat jest o niebo sztywniejszy od jakichkolwiek blatow z korb shimano (zaczynalem od korby alivio) i truvativa (bo mialem tez i huseffelta, rozwalilem inserty na pedaly w ciagu 3 miesiecy, to jest dopiero badziewie)bikerwashere pisze:fakt, jest inny "rozstaw"... wiesz co zrob?
staraj sie poszukac innego blatu albo kupic inna korbe ,slyszalem ze ten blat przy tych korbach jest dosc kiepski (malo sztywny)
-
- Kontakt: