cobra ps4+kmc710+singiel z deorki

JLO
Kontakt:

cobra ps4+kmc710+singiel z deorki

Post autor: JLO »

Witam. Mam singla zrobionego z kasety deore, zastanawiam się czy jesli kupie korbe ps4 z bmxowym lancuchem wszystko bedzie dzialało.
Mam takie obawy ponieważ czytalem, ze rozstaw łancucha bmx jest inny od mtb, czy to prawda, czy wszystko powinno chodzic bez oporów??
bikerwashere
Kontakt:

Post autor: bikerwashere »

fakt, jest inny "rozstaw"... wiesz co zrob?
staraj sie poszukac innego blatu albo kupic inna korbe ,slyszalem ze ten blat przy tych korbach jest dosc kiepski (malo sztywny)
Giant Reign
JLO
Kontakt:

Post autor: JLO »

Tez myslałem nad innym blatem ale to dodatkowy wydatek, a na inne korby o podobnej wytrzymałości raczej mnie nie stac. Mam tylko 300zł na korbe łancuch i pedały. Nie mówcie zeby dozbierac na cos innego, droższego=lepszego bo sezon za pasem, a ja korby wcale niemam.
lokou
Kontakt:

Post autor: lokou »

bikerwashere pisze:fakt, jest inny "rozstaw"... wiesz co zrob?
staraj sie poszukac innego blatu albo kupic inna korbe ,slyszalem ze ten blat przy tych korbach jest dosc kiepski (malo sztywny)
bzdury slyszałes, w tej korbie masz stalowy blat w tej korbie taki sam jak w bmx-ach, malo sztywny :), mam lancuch kmc 710 i zastawiam sie czy na tym zestawie nie zaczac grindowac, a blat jest o niebo sztywniejszy od jakichkolwiek blatow z korb shimano (zaczynalem od korby alivio) i truvativa (bo mialem tez i huseffelta, rozwalilem inserty na pedaly w ciagu 3 miesiecy, to jest dopiero badziewie)
maNS1
Kontakt:

Post autor: maNS1 »

co myślicie o tej korbie cobra ps4 z tyłu piasta ns coaster ss i łańcuch ze składaka bardzo fajny za 8zł 2 kumpli ma juz sezon jezdzą i ani razu sie nie zerwał.. prosze o jakies komantarze dotyczace korby najlepiej od osob które miały styczność, ew. macały.. pozdro
Massaroth
Kontakt:

Post autor: Massaroth »

maNS1 Bardzo fajna korba. Fakt, blat jest kiepski, ale można na nim jeździć i w międzyczasie nazbierać na jakis lepszy sprocket.
Jak się nie wywrócisz to się nie nauczysz...
Ukaszek_Wawa
Kontakt:

Post autor: Ukaszek_Wawa »

Ja też kupiłem tą korbę i dorzuciłem do niej sprocket WTP 5STAR LITE 30T a z tyłu mam NS Coaster SS i łańcuch KMC 710.
kolanko20
Kontakt:

Post autor: kolanko20 »

kiepski tzn co miekki ?? czy kiepski bo stalowy ?/
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

sprocket w rebornie to lipa, nawet go nie załozyłem .... z łańcuchem też kiepsko bo BMXowy Ci nie przypasi, więc może kup sobie sprocketa na łańcuch MTB ?

kipeski bo niby stalowy a miękki strasznie
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
ODPOWIEDZ