dlaczego kazdy narzeka na ramy w rozmiarze 16??i najlepsze ze kiedys przeczyalem ze na 16 nie da sie zrobic manuala
kazdy na tym forum mowi ze 16 syf,zeby brac 14
ja mam teraz aganga 14 i chce wymienic na nowego pitbulla 16 za 666 zeta(mam nadzieje ze jeszcze jes:))
jezdzilem na kolegi pitbullu i jakos wydaje mi sie ze wszysko lawiej:)
kurde troche chaos,ale walnalem 3 hajnekeny,takze sory:]
dlaczego??
16" to dlugosc rury podsiodlowej. w przypadku wielu producentow dluzsza rura podsiodlowa oznacza tez wieksza baze kol, dluzsza gorna i dolna rure przedniego trojkata. zatem 16" jednej firmy nie bedzie taki sam jak 16" innej firmy, bo kazda z osobna podchodzi do projektowania roznych rozmiarow.
zatem warto zwrocic uwage na oznaczenia S M L a nie koniecznie 14" 16" 18" bo to tylko informuje o jednej dlugosci, chyba ze pozostale bez wzgledu na rozmiar sa stale.
zamykam temat bo jest troche z dupy a na przyszlosc radze sensowniej wypelniac pole tytulu.
zatem warto zwrocic uwage na oznaczenia S M L a nie koniecznie 14" 16" 18" bo to tylko informuje o jednej dlugosci, chyba ze pozostale bez wzgledu na rozmiar sa stale.
zamykam temat bo jest troche z dupy a na przyszlosc radze sensowniej wypelniac pole tytulu.
www.trialshop.pl